Камен – Куката: Азис е травестит и извращение на природата!

Василка

След като Азис обяви, че ще съди Златка Райкова, Камен Балбузанов изригна, че Василка била травестит и нарекла Златка – селянка. Куката сподели още някои подробности около скандала между звездите.

Той не бил докоснал и с пръст травестита, както нарича Азис. Скандалът бил предизвикан от Костинбродския славей, който минавайки по пътеката в дискотека „Час Пик“,  блъснал Златка и й извикал:  „Свий се, бе, селянко!“.

Камен даже се чудел защо медиите отделят толкова внимание на този „циганин, който бе пиян, може и дрогиран , поведението му беше скандално”. Според Балбузанов, този микс от циганин, гей и чалга певец бил най-отвратителен. Освен това, искал да добави още няколко щрихи към въпросната вечер.

Азис

Видял един човек с малки деца да иска автограф от Азис, а онзи му се бил подиграл по микрофона. Според подземния бос, Василка надминала този път и себе си по лиготия и циничност.

Още повече, че един певец да обижда публиката си по микрофона не му прави чест – завършва Куката. Камен Балбузанов искал да се знае, че на другата вечер не е  присъствал в голямото меле в „Бедрум” и всичко изписано за него стресирало родителите и децата му. Да си припомним, че яко меле направи пълен погром в дискотеката в неделя сутринта, нанесените щети са огромни.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F4hQ4J4BFOM

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камен – Куката: Азис е травестит и извращение на природата!"

  1. Ужас!   12.03.2015 at 15:38

    Абе всичките са травестити няма какво да се говори просто-Пълен ужас!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *