Камелия ялова заради магия

 

Камелия пометнала през лятото
Камелия пометнала през лятото

Покъртително признание направи Камелия в предаването „Горещо“. Пред Венета Райкова пайнерката сподели, че на няколко пъти се случвало да зачене, но до раждане не се е стигало заради спонтанни аборти.

„Аз нямам проблем със забременяването, а със самото износване на дете. Няколко пъти съм била бременна. Стига се до някъде, но… Дали е писано или не, няма как да знам“, заяви чипровската блондинка, която има 16-годишна връзка с приятеля си Цветин. И допълни, че същото признание е направила преди това и при гостуването си при Сашо Диков, но той се проявил като неопитен стажант в журналистиката – не я разбрал какво му казва и не разчепкал пикантната новина. В един от случаите Камелия разбрала, че е бременна дни преди лятно турне на „Пайнер“. Затова и отказала да вземе участие в концертите. Отдала се на почивка, но въпреки това изгубила детето. Пак толкова драматична била развръзката и когато се завърнала заченала от ваканция по Черноморието.

Камелия ревнува Цветин от други жени
Камелия ревнува Цветин от други жени

Пайнерката не смята, че причина за помятанията й е стресът. „Всеки път е различно, но винаги в период, в който си казвам: аха да се случи. Преживява се. Първия път не е лесно, изреваваш се, задаваш си хиляди въпроси…“, сподели още Камелия. И допълни, че много обича децата.

Според мълвата в чалга съсловието певицата била омагьосана да няма деца от майката на бившата приятелка на гаджето си Цветин. Преди да се залюби с Камелия, младежът имал връзка с друго момиче от монтанско село, негова съученичка. Когато видял Камелия обаче, той зарязал досегашната си тръпка и тръгнал след бъдещата фолкзвезда. Майката на отхвърлената дама обаче побесняла. Тя направила черна магия на бъдещата двойка любовта им да бъде безплодна. „Това ми го е казвала самата Камелия. Години наред тя се е мъчила да развали магията, при кого ли не е ходила, но безуспешно“, разказа под секрет пред журналисти нейна колежка.

 

Ревнуват се с Цветин

Пред Венета Райкова певицата разруши мита, че отношенията й с Цветин винаги са били непоклатими. И те като много още двойки били заставали на кръстопът. „Не съм стигала до лягане с друг мъж, но съм имала сериозни усещания, обърквали са ме. Започвала съм да си задавам въпроси – готова ли съм да отида там, дали е само усещане, привличане? А после какво ще си кажем с този човек? Цветин знае за мои такива състояния“, откровена бе Камелия.

Случвало й се е и да бъде в ролята на ревнива жена, уплашена да не изгуби любимия. Причината за тревогите й било „едно симпатично момиче“. „Цветин не я е загледа, тя загледа него и аз усетих ревност“, обяви Камелия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/sv9dkw2nPXw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *