Камелия хвали Глория

Камелия се обясни в любов на Глория, с което втрещи феновете си

  След години на люта омраза и пренебрежение Глория и Камелия най-сетне заровиха томахавките и станаха приятелки. Начало на новите си отношения двете поставиха на сцената на „Денсинг Старс“ миналия петък. Там чипровската блондинка дойде, за да подкрепи русенската си колежка и да убеди зрителите, че именно тя заслужава да спечели надпреварата. За жалост усилията се оказаха напразни и примата на фолка напусна безславно шоуто.

Работата на журито е да критикува и да хвали, но крайната дума има публиката. Аз съм сигурна, че Глория има огромна подкрепа от зрителите и тяхната голяма обич. Погледнете я само как блести. Много е постоянна в това, което прави, и години наред го е доказвала на музикалната сцена.

Тя разчупи рамката в която я бяха поставили много хора, че е статичен изпълнител. И мен ме изненада. Аз бях учудена, че пое този риск и се представи блестящо“, заяви Камелия в шоуто.

Глория гледаше и не можеше да повярва на ушите си. Тя съвсем не бе очаквала да чуе такива хвалби за себе си от дългогодишната си врагиня Камелия. Впоследствие изненадата премина в признателност и изпълнителката на „Крепост“ започна да се усмихва благо на колежката си.

Онази пък продължаваше неуморно да я засипва със суперлативи. Накрая Глория не издържа и се разчувства. С насълзени очи тя изпрати целувка на Камелия на финала на тирадата. Публиката възкликна от умиление, а пайнерките продължиха да се гледат влюбено и след като водещите им взеха думата.

Глория

Доскоро двете дори не се поздравяваха. Враждата им датира още от времето, когато се скараха заради една леопардова рокля. Тогава, възникна спор не без помощта на медиите, коя първа се е появила с тоалета. „На примите им липсва възпитание“, изсъска Камелия и след това с Глория спряха да си говорят. Не се поздравяваха и се стараеха да не попадат на една сцена.

Сега тази вражда е в миналото. Или поне привидно. Във фолксредите веднага се заговори, че чипровката е взела 2000 лева от продуцентите на „Денсинг Старс“, за да излезе на сцената и да подкрепи колежката си.

„В днешно време малцина са онези, които не биха продали за пари гордостта и принципите си“, коментират скептиците в бранша. И подозират, че в бъдеще Глория и Камелия ще продължат да се избягват, както са го правели и досега.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *