Камелия: Фенка съм на хард по*но филмите!

Камелия

Огън момичето на попфолка призна, че си пада по филмите за възрастни и поне веднъж в седмицата им се наслаждава. От тях палавата блондинка черпела идеи и вдъхновение, които й помагали да вникне по-задълбочено в интимното общуване между мъжа и жената. Камелия гледала внимателно по*но заедно с гаджето си Цветин и после двамата прилагали позите на практика.
Въпреки, че минава за секссимвол кака Ками твърди, че има още много хляб да яде докато изучи майсторски изкуството на любовта. Макар да знае десетки мурафети, блондинката била отворена за нови теоретични и практически познания в областта на секса.
„Аз съм любознателна натура и държа да се развивам. От секс филмите научавам много. Не всички пози обаче са удобни за практикуване. Някои изискват акробатични умения. Ние с Цветин прилагаме само тези, които няма да ни докарат я някоя травма, я някоя контузия“, споделяла певицата пред приятели.
Запознати с разкрепостения нрав на Камелия издават, че самата тя имала горещо домашно хард по*но, което по нищо не отстъпвало на класическите филми в жанра с по*но звездата Джена Джеймсън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *