Камелия скочи срещу министър Игнатов!

Камелия

Скандалът, заради тетрадките с чалга певици има продължение. Поп фолк звездите бяха силно поласкани от неочаквания за мнозина силен интерес на децата към тези изделия.

Родителите пък се възмутиха и даже се наложи човек номер едно в образованието, министър Сергей Игнатов да се намеси в спора. Както се и очакваше, той взе страната на родителите и неговото изказване съвсем не допадна на чалга изпълнителите.

Министърът препоръча да се забранят тези тетрадки в името на стабилността на институцията.

чалга тетрадките

Особено афектирана от това му изявление бе фолк фурията Камелия. От своя страна тя заяви, че училището учи децата на основните ценности на човешката цивилизация, а според думите на министъра, по-важна е била стабилността на институцията, а не чувствата и емоциите на подрастващите, ядосва се изпълнителката.

Преди няколко дни певицата допълни изказването си с думите, че от къде на къде на тетрадките ще има Батман и Супермен, измислени американски герои, а няма да има реални български звезди, които всяко дете можело да види и пипне на живо по време на техните концерти. Тя била популярна личност и нямало нищо лошо да я има на подобна тетрадка!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lUXPWsLwAyg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *