Камелия одъртя и изкукурига – тръгна по участия с ученическа престилка и панделки! (снимки)

Камелия с птичка на глава

Поп фолк звездата се появи на участие с прическа „кукуригу“ и снимките от това й шоу предизвикаха полемика сред феновете на чалгата.

Повечето почитатели на певицата бяха шокирани и заваляха коментари от типа, че Камелия била съвсем изкукала да се появи с такива чучулиги по главата, някои дори я оприличиха на клоун, но на други се хареса младежката й визия. А по-злобните коментираха, че щели да сънуват кошмари след партито.

Изпълнителката на „Оргазъм“ беше подценила феновете си в Пловдив или бе решила да ги изненада с екстравагантната си прическа – гадаят пловдивските журналисти. Но каквато й да бе целта й, звездата определено стресира почитателите си, ако това бе целта й успя на 100 процента.

Феновете на Камелия в потрес от новата й прическа

Чалга изпълнителката бе навлякла къса черна рокличка с бяла якичка – тип ученическа престилка. Този път Камелия бе избегнала тъй любимите се и големи деколтета, а го удари на ученическа визия, радост за педофила – цъкаха с език посетителите на клуба. Но най-забележителното нещо във външния й вид бе птичката с която се бе закичила по главата.

Така и никой не успя да разбере каква е идеята на синьото птиче, кацнало на главата на изпълнителката.

Някой все пак предположиха, че новата екстравагантна визия на Камелия, била  провокирана от  концерта на Лейди Гага в България.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6zfguuhSiNU

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камелия одъртя и изкукурига – тръгна по участия с ученическа престилка и панделки! (снимки)"

  1. SS   10.12.2012 at 22:30

    Яка пичка.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *