Камелия към Слави: Обичам да ме пляскат по дупето!

Камелия

  Камелия остави трайни впечатления у Слави и екипа му при гостуването си в нощта преди края на света. Огненото момиче на фолка се появи в шоуто само по риза и ботуши, които стигаха чак до задните й части. Чепиците й бяха доста ексцентрични. Имаха два тока, обсипани с камъни.

„А?! Какво е това сега? Докъде стигат тези ботуши?“, възкликна Дългия, докато помагаше на 41-годишната изпълнителка да изкачи стъпалата и да седне на диванчето. Звездата на фолка не се смути от любопитството на водещия и смело повдигна ризата си, за да покаже точно колко са дълги ботушите й. Не само Слави и зрителите видяха в детайли бедрата на певицата. После изпълнителката на „Оргазъм“ заговори за секс и всички онемяха.

„Обичам да ме провокират, галят, щипват, пляскат. Какво бе, Слави?! Ти сякаш не си ги правил тези неща“, заяви Камелия, когато срещна сащисания поглед на Дългия. Водещият на шоуто изглеждаше замаян. След минути стана ясно защо. „Много хубав парфюм имаш“, прошепна Слави в опасна близост до устните на Ками и целуна дясната й ръка.

Блондинката бе обещала да пее на живо с оркестъра, с който обикаля по участия. За жалост това не се случи. Младежите излязоха, свириха, а Камелия само подскачаше покрай тях и тресеше дупе. От време на време и подвикваше: „Айййде! Оп-са!“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камелия към Слави: Обичам да ме пляскат по дупето!"

  1. m   28.12.2012 at 13:29

    gotina ei kefi mn ,haresva mi che ne i puka…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *