Камелия иска 20 бона, за да се снима отново за „Плейбой“

Камелия иска 20 бона, за да лъсне отново на страниците на списанието

Фолк дивата Камелия отново е получила оферта от „Плейбой“ да окраси корицата им и зарадва своите и почитателите на списанието с нова еротична фотосесия. Намаханата обаче вече и обиграна изпълнителка на “ Изпиий ме цялата“ е заявила на издателите, че би ги огряла с присъствието си отново, но за не по – малко от 20 хил. лева. Фолк дивата разяснила, че предложението им е примамливо, но в крайна сметка всяко нещо в този живот си има цена.

Откакто я изритаха от "Споделено с..." Ками трябва да се издържа само от участия

Светските хиени побързаха да коментират, че най – вероятно Камелия гледа да забогатее наведнъж, след като Вихра я замени в ефира на Тв7 в  „Споделено с…“  и сега тя разчита само на кариерата си на певица. Близки до сексапилната изпълнителка обаче издават, че исканията на Камелия не са кой знае колко големи, защото броят на „Плейбой“ с нея за 2007г. е най – продаваният въобще, а тя тогава взе само 8 хил. лева.

Освен това малко по – късно списанието се възползва от правата си и пусна още един брой с нея,  а тя не получи дори еда жълта стотинка от реализираните продажби.

Съвсем скоро Камелия може да зарадва феновете си с нова провокативна фотосесия!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *