Камелия за Къци: Той е най-гнусният и най-пошлият човек

Чорапогащника на Камелия

Любовницата на Люси Дяковска показа истинското си лице пред зрителите на предаването. След като изгониха нейната любима Камелия, избухна и започна да плюва и псува грозно.

Тъкмо това и изяде главата и само два дена преди финала на реалитито трябваше да напусне безславно къщата на ВИП Брадър. Освен това любителката на еднополовите връзки нарече всички българи прости, гадни и тъпи.

В истерия от яд „принцесата”, забравила от къде е дошла, си скъса чорапогащника и засипа с обиди и псувни шоумена Къци Вапцаров, задето се отърва за пореден път от изгонване.

Камелия Веселинова

Камелия изригна и почна да псува, като каруцарска щерка “Ще му е. мамата…” виждайки доволната физиономия на господин „Риск Печели, Риск губи”.

Камелия не се задоволи само с тези обиди, но продължи да го храни, че бил най-гнусният, най-пошлият човек … Е накрая негово величество зрителя изгони Камелия.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/kHrPzpvC9sc

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камелия за Къци: Той е най-гнусният и най-пошлият човек"

  1. Станка   15.11.2012 at 11:44

    Винаги съм се възмущавала от тъпаците, които говорят алогични неща. И обиждат хората, бе отидеш някъде и като почнат да те зяпат или да казват я го виж тоя. И кой го казва, изроди като Камелия? Има една обективна истина за всичко хора. От къде на къде подобни смотли ще прикачат определения за хората. Всеки е уважаван човек. Щяла да млатне Къци че били гласували хората за него. Млатни се ти и излезе при Люси. Много тъпня важното, е че всичко се вижда и смаза хората са умни.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *