Кали се изцепи: Много си тъпа Джорджия, сама си си виновна, че мъжът ти кръшка!

Кали не съчувства на Джорджия

  В скандала между баджаначките Емануела и Джорджия се намеси и колежката им Кали. Не, тя не е преспала с кокаиновия бос Кирчо Руския, но не можа да скрие възмущението си от любовния триъгълник.

„Внимавай кого си взимаш за баща на детето“, заяви Кали на Джорджия в предаването „Къртицата на светло“ по ТВ 7. Водещата Жана не можа да допълни нищо, защото мамената певица взе думата и се опита да оправдае лошия си избор с порой от думи. „Един мъж винаги е със слаби ангели.

А и тя, Емануела, какво им говори, какво ги прави, не знам. Голяма хитруша!“, заяви блондинката.

Кали въобще не прие оправданията и доводите й. От изказването й стана ясно, че според нея Джорджия сама си е виновна за драмата.

Джорджия никога няма да прости предателството

Както вече цялата държава разбра, Кирчо Руския бил прелъстен от Емануела в края на миналата година. Наркобосът, от когото е дъщерята на Джорджиа, имал кратка, но запомняща се авантюра със синеоката певица. В същото време официалната му изгора беряла душа в болница след операция на перитонит, предизвикан от спукани кисти в яйчниците.

„Ако моят мъж се хване с Емануела, значи аз съм най-голямата тъпанарка на света че съм си го избрала. Не искам да те обидя, но…“, скара се Кали на колежката си. Онази пък побърза да заяви, че не й се сърдела. Разбирала я добре какво иска да каже и осъзнавала грешката си.

Джорджиа се възползва от телевизионния ефир, за да нападне още веднъж врагинята си от „Ара мюзик“. Този път обаче намеси както бившия си мъж, така и настоящия съпруг на Емануела – Никола.

„Този, който е с Емануела сега, за мен е много ограничен. Ами че той е като облъчен. Тази жена няма морални ценности. Тя даже не уважава майка му.

Никой не е казал, че трябва да я обича, но все пак…“, възмути се певицата от колежката „простакеса“, която й сложи рога с Кирчо Руския.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *