Кали в тежка депресия след скандалите с изневярата

Кали

  Драмата на Кали продължава. След шумната раздяла с втория си мъж Антон Краус и разкритието, че му е изневерявала системно, певицата потъна в тежка депресия.

Изпълнителката на култовия хит „4-4-2″ реве от сутрин до вечер и се измъчва от обвинения. Галина, както е истинското й име, не може да преглътне тежките думи, които летят към нея от всички страни. Опитите й да се защити и да прекрати темата за прелюбодеянието си засега остават неуспешни.

Кали с Антон Краус и синът им Марк

„Нека да кажем, че аз съм виновна тази връзка да свърши. Поемам вината и се извинявам на всеки, който се чувства наранен от това. Виновна съм, защото направих първата крачка да си тръгна. Може би се оказах човек с повърхностна ценностна система, но следвам себе си и няма да се откажа от това, което съм аз, за да угодя на морала на обществото“, проплака певицата.

Кали посочи и вината си за провала на връзката си с бизнесмена Антон Краус. Малко не й достигнало, за да остане с него. Имала нужда бащата на втория й син да й покаже любовта си. Бизнесменът обаче не я забелязвал -рядко се застоявал вкъщи заради натоварения си работен график. В последните няколко месеца от връзката си двамата се засичали за по два дни в седмицата. През останалото време Антон пътувал, за да се грижи за бизнеса си, а Кали обикаляла по участия.

„Никога не съм била против да е отдаден на работата си, но винаги съм искала време за себе си.

Може би съм прекалено гальовна, но се получи момент, в който нямах усещането, че живея с партньор„, казва Кали.

Тя признава, че с Антон не са успели да запазят добрия тон. Бизнесменът бил много наранен. И как иначе, след като разкри, че жена му е поддържала паралелна връзка, и то цяла година! С младока Влади Кали се виждала тайно от доста време насам, при това ходила на море с него. Всичките приятели на Краус знаели за изневерите на жена му, но не смеели да му разкрият истината.

„След като уж толкова много хора са знаели за връзката ми с Влади, защо не отидоха да кажат на мъжа ми? Какви приятели са му те?“, нагло пита Кали. Тя веднага дава първосигнален отговор. Атаките срещу нея били повели зложелатели с тайни въжделения към бизнесмена. Именно те злорадствали срещу нея и се опитвали да я очернят, за да се докопат до авоарите му.

„Никога няма да загубя уважението си към Антон, макар че той би казал – какво уважение, виж какво направи с мен. Смятам, че е доста по-неуважително да останеш да живееш с някого, когато нямаш чувства към него“, разсъждава Кали. Оттук нататък певицата е решена да се радва на живота. Не иска повече да плаче, макар че всеки ден има нов повод да рони сълзи. Надява се и децата й да се адаптират към настоящото положение. Кали допълва, че тъгува за Антон. Плачела за разбитите мечти и надежди, които двамата споделяли. „Мъчно ми е, че не ни се получи, че не успях да остарея с него, исках го искрено“, проплаква тя.

ВИЖ ВИДЕОТО: 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *