Кали втрещи Гала: Ц*къл и акъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай!

Устатата Кали първо говори, после мисли
Устатата Кали първо говори, после мисли

  С брутален лаф разсъни зрителите на Нова тв Кали, когато преди дни гостува в предаването „На кафе“. „Ц*къл и акъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай.

Затова знам, че когато ми закъснее, съм бременна. За акъла вече е ясно“, заяви изпълнителката на хита „Наш’та система 4-4-2″.

Срещу нея Гала мигаше на парцали. Тя гледаше и не вярваше на ушите си.

В ефира на Нова Кали разказа и подробности около раздялата си с Антон Краус. Както е известно, двамата сложиха край на връзката си по вина на певицата. Тя изневери със сегашния си мъж Влади, от когото чака третото си дете.

Пред Гала пайнерката призна, че е кръшнала, но допълни, че това можело да се случи на всеки. По-важна била ответната реакция на мамения.

Певицата изля душата си пред водещата на "На кафе"
Певицата изля душата си пред водещата на „На кафе“

След като научил какви ги е вършила зад гърба му, Краус изгонил певицата и си прибрал обратно джипа, който й купил. Тя пък се обидила и му върнала всичко, което й подарявал по време на връзката им. Дори марковите дрехи и бижута. Джипа Кали прежалила най-трудно. Според нея бившият й мъж не бил съвсем в правото си да го вземе обратно, тъй като и тя имала заслуга за придобиването му. Покрай въпросното возило преди години пламнала любовта им.

По онова време Кали възнамерявала да продаде старата си кола и да си купи нова. Общи приятели я свързали с Краус, защото той имал приятели с автокъщи. Двамата харесали джипа, а срещу него фолкизпълнителката оставила старата си кола. Антон от своя страна доплатил разликата. Така че макар и символичен, певицата също имала дял в баровския всъдеход.

„Този джип мина през няколко бартера. Отидох при Краус с кола, тръгнах си без, но както и да е. Влади ми купи друга“, вдигна рамене Кали при Гала.

Певицата се постара да внуши на зрителите, че въпреки всичко пази добри чувства към бившия си. Той също като нея вече си имал нова половинка.

„Не съм искала три деца от трима различни бащи, но така се случи. И сега ако няма любов, пак ще си тръгна. Нищо, че това е третият ми мъж и чакам бебе от него. Ако обаче и с Влади не потръгне, не желая повече връзки. Като си имам работа с мъже, забременявам. Стига вече! Сега чакам момче, но искам да си осиновя момиче. Защото то храна винаги остава“, каза за довиждане Кали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *