Кали вече е дипломиран философ!

Галина Иванова - Кали

Въпреки, че Кали бе фурора на концерта „Две години Планета HD“ със своя популярен хит на футболна тематика от края на деведесетте години „4-4-2“ , оказва, че през последно време красавицата не обръща толкова внимание на фолка, колкото на философията.

Както самата тя признава в момента, изпълнителката се вълнува много повече от това как ще се оцени нейната дипломна работа и как ще мине нейната защита на трети юли, отколкото от пеенето. В момента тя наблягала на Ницше. Изпълнителката вече е успяла да вземе всичките си семестриални изпити. Певицата споделя, че се е потопила в творчеството на Ницше и в момента е много напрегната как ще успее да

Кали

защити дипломната си работа и как изпитната комисия ще оцени нейната работа. Тя толкова се е задълбочила във философията на Ницше, че животът й се бил преобърнал на 360 градуса след нейните тълкувания на философа. Да си припомним, че Кали се записа да следва философия в Софийския Университет „Св. Климент Охридски“ през 2009 година, след като роди за втори път.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/7bmO8JW193Q

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Кали вече е дипломиран философ!"

  1. Валентина Колева   12.10.2012 at 21:51

    АМАН ОТ ТАЗИ МАНГАСАРКА КАЛИ-ДЕТО НИ ПРОГЛУШИ УШИТЕ С „ОБРАЗОВАНОСТТА“-ХОРАТА ПО НЯКОЛКО ДИПЛОМИ ИЗКАРВАТ И НЕ ГО АФИШИРАТ-ТАЯ ДЕТО СЕ ЧУДИ НА КОЙ БОГАТАШ ДА СЕ НАКАЧУЛИ ДА Я ИЗХРАНВА И С КОЙ ДА СИ ГО СЛАГА-на много умна и убава взела да се прави-НИТО СИ УМНА ГАЛИНО НИТО КРАСАВИЦА-ДОБРЕ СИ ХВАНАЛА ТОЗИ И ОНЦИ ДА ТЕ ПОРЕМОНТИРА И ДА ТИ ПЛАТИ СЕМЕСТРИТЕ-ХОРАТА НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ-ПЪК И СИ ЕДНА ПЕВИЦА-‘МЕГАХИТОВЕ’ ЕДНА ПЕСЕН ХУБАВА НЯМАШ-АЙДЕ РАЗКАРАЙ СЕ И НЕ ЗАИМАВАЙ ХОРАТА СЪС СЕБЕ СИ!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *