Калин Сърменов на нож със Симеон Лютаков

Симеон Лютаков, Ваня Цветкова и Калин Сърменов в "Седем часа разлика"

  Третият сезон на „Седем часа разлика“ стартира след дълго чакане от феновете му. Но докато зрителите цяло лято бленуваха да видят любимците си отново на екран, между звездите се завихриха тежки конфликти и непоносимост, които не вещаят нищо добро.

От хитовата поредица издават, че най-големите търкания са между изпълнителите на двете главни мъжки роли – Милото и прокурор Иванов. Калин Сърменов и Симеон

Калин Сърменов

Лютаков не питаят симпатии помежду си и с трудност реализират малкото съвместни сцени между персонажите си в сериала, разкриват хора от екипа.

Според запознати причината за възникването на конфликта се кореняла в огромното его на Калин Сърменов. След като яхнал вълната на славата още след първия епизод на поредицата, гологлавият актьор не можел да приеме, че някой от колегите му в сериала е по-известен от него и привлича повече вниманието на медиите.

Точно това обаче беше характерно в последните месеци за Симеон Лютаков. Екранният любовник на Ваня Цветкова даде безчет интервюта за себе си, направи кинопремиера на филма „Още нещо за любовта“, спретна самостоятелна фотографска изложба и дори успя да се сгоди за красивата си половинка Кристина Диманова.

Симеон Лютаков

В един момент чаровният актьор присъстваше неотменно в светските хроники, за разлика от колегата си, който се покри след втория сезон на „Седем часа разлика“.

Медийната активност и любовта на зрителите към Лютаков обаче започна-ли откровено да дразнят Милото. Новоизбраният шеф на Сатиричния театър наистина се имал за най-голяма звезда на сериала и можел да се мери единствено с неповторимата си колежка Ваня Цветкова. „Елате да го видите на снимки! Дава разпореждания, все едно, че е режисьор. Позволява си да си измисля реплики и да развива образа си както той намери за добре – все едно това не е филм със сценарий и сюжет, на долнопробна халтура в селско читалище“, ядосва се колега на Милото.

Калин Сърменов и Ваня Цветкова

Малко по малко Сърменов започнал да трупа завист към екранния прокурор Иванов, която се отприщила с пълна мощ по време на актьорски фестивал на морето това лято. Свидетели на ситуацията разкриват, че скандалът избухнал, когато Милото разбрал, че за него няма специално запазено място на първия ред в публиката. До Ваня Цветкова вместо неговото име, се мъдрело това на Симеон Лютаков.

Виждайки това, Калин направо побеснял и точно като героя си Милото вдигнал бурна кавга пред шашнатите организатори на културното събитие. „Много бързо се нароиха тези звезди! Вие не знаете ли кой съм аз? Значи за някакви вчерашни актьори може да има място с името им, а за мен дори няма запазена седалка! Какво е това безобразие“, развилнял се Калин Сър-менов.

Понеже вече било късно, „гафът“ нямало как да бъде поправен и актьорът се принудил да седне на обикновено зрителско място, докато ВИП позицията до Ваня Цветкова била заета от предвидения за нея Симеон Лютаков.

Въпреки избухливия му нрав обаче, в „Седем часа разлика“ не искат да се опълчват на Милото. Повечето актьори са свикнали с огнения му темперамент и не му се сърдят, ако им се развика за нещо. Приемат го такъв, какъвто е, и допълват, че най-хубавото от всичко е, че гневът на Сърменов му минава точно толкова бързо, колкото се е появил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *