Калин Сърменов на младини правил секс с актрисата Евелина Борисова!

Снимка от студентските години: Евелина Борисова (вляво), над нея са Калин Сърменов с буйни къдрици и Андрей Баташов

   Актьорът Калин Сърменов, нашумял с ролята си на кръстника на българската мафия Милото в сериала „Седем часа разлика“, е имал любовна афера с екранната си партньорка Евелина Борисова, подшушнаха запознати.

Двамата имали мимолетна авантюра като студенти, докато следвали в НАТФИЗ. В края на 80-те години Калин учел в класа на проф. Гриша Островски, а красивата Евелина била състудентка на звездата от филма „Вчера“ Георги Стайков, Албена Чакърова и покойния Андрей Баташов.

В младежките си години актьорът имал буйна чуплива коса, а състудентките му били луди по него. Двамата с Баташов били обявени за секс символите на театралната академия.

Под „ножа“ на Сърменов минали де що има засукани фльорци от академията. Почти всяка седмица красавецът сменял гаджетата си. За кратък период от време Калин излизал и с Евелина.

Като тийнейджърка Борисова танцувала и заработвала по халтури със съученички някой лев. На една от естрадните сцени се запознала с легендарния комик Георги Парцалев. Когато решила да кандидатства във ВИТИЗ, Евелина звъннала именно на него. Макар че самият той не бил стъпвал в театралната академия, Парцалев бил на върха на кинославата си. Евелина му се доверила и поискала той да избере материалите, с които да се представи пред комисията. Приели я веднага.

  Съдбата събрала отново 20 години по-късно Евелина и Калин на снимачната площадка на „Седем часа разлика„. Двамата обаче се държали дистанцирано, все едно току-що са се запознали. Едва месеци по-късно останалите им колеги разбрали, че са имали сексуални отношения в миналото.

И двамата актьори имат сходна житейска съдба. За дълъг период от живота си те се отказали от актьорската професия. И на двамата се провалил с гръм и трясък първият им брак.

В живота актьорът е богат почти колкото героя си Милото. Той е собственик на една от най-успешните български рекламни агенции „Студио Златен век“, чиито клиенти са млеката „Бор-Чвор“, снаксовете „Кубети“, почистващите препарати „Медико“, бирата „Леденика“, кроасаните „7 days“ и дори „Мак-доналдс“. Последният му удар била поръчка за 350 000 лв. за провеждането на празник на агроеколо-гичния земеделски стопанин от Министерството на земеделието. Средствата се осигурявали по Програмата за развитие на селските райони.

Евелина също е оправна в бизнеса. Години наред тя бе съдружничка на Слави Бинев в „БИАД“, а преди това внасяла касетофони в магазините за техника. Сега пък върти фамозни сделки с уреди за фитнес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *