Калин Врачански – тежко болен от звездомания!

ПОД ПРИКРИТИЕ: Дори в късните часове на нощта актьорът шпори тъмносиньото си “Пежо 207″ из софийските улици, нахлупил каскет дo носа си.

  Калин Врачански, нашумял с ролята си на Камен Касабов в хитовата семейна сага „Стъклен дом“, броди из софийските улици, дегизиран като холивудска звезда. 32-годишният блондин от Роман все още не е разбрал, че внезапно споходилата го слава вече го е изоставила, той продължава да се самозалъгва, че на някого му пука за него.

Дори вечер Калин се придвижва маскиран с тъмни слънчеви очила и бейзболна шапка. На озадачените от вида му колеги обяснява, че му е писнало да го разпознават и заговарят непознати.

НАГЛИЖЕ: Въпреки че се изживява като звезда, Врачански не изневерява на небрежния си стил и продължава да ходи облечен с изсулени дънки и протъркано кожено яке.

След успеха на „Стъклен дом“ в актьорската гилдия не спират да одумват синеочкото, че се е взел прекалено на сериозно.

Врачански бързо забравил, че някога се е прехранвал като продавач на рози в цветарски магазин до Орлов мост, а първата му роля е била в детската приказка „Червената шапчица“. Затова пък се ласкаел всеки път, щом му намекнели за приликата му с британеца Хю Лори, известен като д-р Хаус.

Неотдавна режисьорът на филмът снимащ се в момента за Васил Левски Максим Генчев, обясни защо Калин Врачански е останал без какъвто и да е шанс за ролята на Апостола, въпреки че е най-подходящ визуално. В предаването „Всяка неделя“ авторът на патриотичния проект разкри, че бил шокиран от претенциите на младока

„Изпрати ме да водя преговори с агента му в Щатите. Попитах го дали става въпрос за Брад Пит, а той не можа да ми отговори. Няма начин да преговарям с български актьор чрез агента му в САЩ“, гневен е Генчев.

 

 

 

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *