Калин Врачански сменен с младо гадже

Силвия Петкова загърби миналото с Калин Врачански...

На звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански в последно време хич не му върви. След като изритаха популярния актьор от театър „София“ и бившата му приятелка театралката Силвия Петкова, която по всичко личи, че Камен от „Стъклен дом“ още не е забравил, показа своя нов фаворит на сърцето си в публичното пространство.

Силвия Петкова отново лети на крилете на любовта...

Актрисата, която нашумя повече покрай ролята си във филма „Лов на дребни хищници“ се появи на премиерата на представлението „Животът е прекрасен“  очевидно  с новото си гадже, което гледаше доста влюбено бившата на Камен Врачански и демонстрираше топлите си чувства към нея с джентълменско поведение.

Новият на хубавицата Силвия Петкова е малко по – млад дори от нея и наглед доста галантен младеж. След края на спектакъла новата светска двойка не остана за коктейла, предназначен за актьорите, а побърза да си тръгне, за да се отдадат влюбените един на друг.

Силвия Петкова забрави Калин Врачански и отново лети на крилете на любовта!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Калин Врачански сменен с младо гадже"

  1. roshla   11.03.2012 at 9:48

    А бе вие не сте нормални.Имате спешна нужда от психиатър.Има си изявление от театър СОФИЯ ,че Калин никога не е уволняван,вие продължавате да пищете глупости,за да си пълните тъпия сайт.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *