Калин Врачански се върна при старата си любов Силвия Петкова!

Силвия Петкова е единствената жена, с която Калин Врачански се е появявал официално пред обществото

  Калин Врачански отново е щастлив в любовта. Звездата от сериала „Стъклен дом“ сложи край на ергенските си изпълнения и отново има жена до себе си, научихме от приближени източници. Макар да се опитва да я запази в тайна обаче, запознати разкриват, че тя вече е достатъчно известна.

Мълвата в артистичните среди носи, че Калин отново се е върнал при старото си гадже – актрисата Силвия Петкова. В последните почти 2 години двамата периодично се разделяха и събираха, докато в началото на миналата пролет окончателно не сложиха точка на връзката си. Причината била във Врачански, който се увлякъл от славата си и започнал все по-често да флиртува с различни хубавици. Колежката му не искала да свири втора цигулка и се изнесла от общия им дом.

Оставен да се налудува, цяло лято блондинът обикаляше черноморските плажове и сваляше мацки. Подвизите му се носеха от уста на уста и пълнеха жълтите страници, докато най-накрая ергенският живот не му омръзна и той не се замисли отново да се установи на едно място.

„Да, имам си приятелка. Много е красива и се разбираме чудесно. Не мисля, че е добре да споделям толкова лични неща, това си е моят интимен живот. Загърбих преди няколко месеца едно тежко бреме в миналото“, бе единственият коментар, който Врачански направи по повод променения си любовен статут.

Предвидливо изпусна обаче да разкрие пикантната новина, че всъщност новата му половинка е позабравената му стара изгора. Гаджетата обаче бяха разкрити от приятелите си, след като звездата от „Стъклен дом“ сподели, че ще ходи на почивка на чуждестранен остров.

Изненадата бе, че по същото време и неговата любима Силвия пусна свои снимки от екзотична почивка в Средиземно море. Така стана ясно, че двамата не са превъзмогнали чувствата си един към друг и от няколко месеца отново се срещат. Този път обаче не смятали да затормозяват отношенията си с очаквания и изисквания – това, което съсипало връзката им преди години.

Калин е първият мъж в живота на Силвия Двамата се запознават преди повече от 8 години, когато бъдещата актриса е още гимназиална ученичка в родния си град Варна. Именно заради Врачански младата дама започва да се увлича по театъра. Хубавецът е голямата й любов и тя е готова да го следва навсякъде. Впоследствие Силвия кандидатства актьорско майсторство в НАТФИЗ и се мести при приятеля си в столицата.

Цели 6 лета двамата с Калин са официално двойка, но рядко се появяват заедно на светски събития. Причината за това е желанието на младата актриса да изпъква със собствените си качества, а не с популярното си гадже. Когато самата тя започва да печели кастинги и роли обаче, отношенията им започват силно да се обтягат. Всеки е затрупан с ангажименти и двамата намират все по-малко време за себе си. Към това се добавя и зашеметяващият възход на актьора в телевизията и ордите от тийнейджърки, готови на всичко, за да се напъхат в леглото му. Дори колежките му в „Стъклен дом“ търсят вниманието му, което е причина и за слухове, че той се е залюбил с някои от тях.

За да излезе от тази неравностойна връзка. Силвия решава да се изнесе от дома на Калин и да му даде така мечтаната свобода да се вижда и с други. Самата тя обаче не си губи времето с флиртове, защото продължава да вярва, че именно той е мъжът, с когото ще има деца някой ден.

„Просто дойде един такъв момент при мен, в който имах желание да се срещам с хора, да излизам, а той работеше много, имаше нужда от почивка. Колкото и много да се обичаме, най-добре е да почакаме да дойде правилния момент, да не продължаваме взаимно да се нараняваме. Много наши близки казват: „Как е възможно двама души да се обичат толкова, а да не са заедно?“. Сигурна съм, че и двамата мислим един за друг и си липсваме.

Не смятам, че е толкова от значение дали ще правим секс или ще се целуваме, колкото другото, което имаме. Ние с него си оставаме за цял живот, без значение дали ще създадем общо семейство, или всеки от нас ще тръгне по своя път. Ценна за мен е духовната връзка която имаме, това, че той е най-близкият човек за нек, както и и аз на него“, споделяла е пред медиите хубавицата за разлъката си с Врачански.

Днес обаче подобно на Калин, и Силвия отказва да дава обяснения за любовния си живот. Актрисата вярва, че така ще се спаси от клюки и няма да пропилее поредния шанс да бъде щастлива с колегата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *