Калин Врачански злобее, че жените харесват повече Блатечки

Калин Врачански

  Калин Врачански завидя на колегата си Асен Блатечки, защото хем играе във „Фамилията“, хем е и по-харесван от нежния пол, говорят в гилдията.

Залязващият актьор с неудоволствие призна в интервю за списание, че жените си падат повече по Асен Блатечки отколкото по него.

На въпрос кой има повече фенки, Калин отговаря така: „Естествено, че Асен. Той е много отдавна в този занаят, има повече опит, хората го познават по-добре. При мен са по-семпли нещата. Очаквам тепърва да ми се случват някакви неща. Но сега да седнем с Асен да си мерим фенките, ми е малко смешно.“

Калин Врачански и Асен Блатечки (вляво)

Актьорът от Роман се хвали, че получава доста неприлични предложения от нежния пол и че дори имал няколко предложения за брак от почитателки.

В гилдията коментират, че макар да не си го признава, Врачански се дразнел от по-голямата популярност на колегата му сред жените. Тайничко в себе си Врачански мечтаел да се превърне в секс символ номер едно на родното кино.

Според мълвата, в тесен приятелски кръг Калин се чудел какво толкова му харесват дамите на Асен, след като нито бил по-хубав, нито бил по-талантлив от него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *