Калин Врачански гасне от любов, кръстосва улиците като клошар!

Калин ВрачанскиОт сексапила на един от най-привлекателните български актьори – Калин Врачански вече няма и помен. Звездата на „Стъклен дом“ се е простил окончателно с титлата „секссимвол“, коментират с потрес в театралните среди. От известно време насам Врачаннски бил напълно неразпознаваем. Той обикалял столичните централни улици като призрак и бил предрешен буквално като клошар. Калин се носел с разпокъсани и изсулени дънки, вехти блузи и задължително нахлузвал каскет на главата си, за да не буди любопитните погледи на преминаващите край него хора.

Освен това актьорът не поддържал брадата и косата си и със сигурност можел да бъде объркан с някой от добре познатите несретници, зависими от алкохола, които бродят в центъра на София. лошото е, че покъртителния му външен вид не бил продиктуван от нова роля, а от отразявал мрачното му душевно състояние. В актьорската гилдия усилено се шушука, че Врачански гасне от любов по новата муза в живота си, която за съжаление живеела далеч от него.

През лятото Калин отсъства повече от месец от сцената и всички събития, защото се отдаде на дълга почивка на френската ривиера.

Близки до звездата разкриват, че там е гостувал на своята нова изгора, в която бил лудо влюбен. Романтичната им приказка се развивала чудесно. Но щом дошъл краят на ваканцията и Калин трябвало да се завърне на родна земя, той направо се сринал със земята. Врачански не можел да понесе разстоянието между него и любимата му, която вече имала добре уреден начин на живот във Франция и за нищо на света не искала да идва у нас. Актьорът пък също не бил готов да направи толкова голяма крачка, че да се откаже от кариерата си у нас и да започне да гради нова от нулата в чужда страна, където пазарът е в пъти по-голям, а конкуренцията – жестока. Освен това мисълта, която съсипвала Врачански, била че вече му е време да създаде поколение, а разстоянието между него и жената на сърцето му не позволявало да мислят за евентуалното продължение на тяхната любов.

Той вече чувствал събуждащият се бащински инстинкт, но не смеел да разговаря на тази тема с половинката си, защото знаел, че не можел да подсигури нужния конфорт нито на нея, нито на бъдещото им отроче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *