Калин Врачански: Вече не съм със Силвия!

Калин Врачански

Българският доктор Хаус, както го наричат феновете, вече е свободен като птичка, хвали се той пред познати. Както самият актьор споделя, писнало му от клюките и съвсем официално иска да заяви, че със Силвия вече окончателно е прекъснал всякакви интимни отношения.

Въпреки раздялата, предизвикана от изневяра на Калин, двамата си оставали добри приятели, обяснява Врачански. Няма начин да не са, коментират техните познати, защото двамата участват заедно в последните кино проекти на родните продуценти, освен това имат и общи приятели и са в една компания. Тъкмо това е причината да няма драми, когато той се забавлявал с поредната фенка.  “Моите авантюри

Калин Врачански на плажа

няма да наранят никого, какво по- нормално за млад и здрав човек да разцепва по време на почивката си“, казва Калин. Припомняме, че преди дни се появиха фотоси на звездата от плаж, където той е в компанията на непозната дама, с която са в особена близост без границата на дрехи между тях. Актьорът споделя, че би искал да изкара целия месец август на морето, но ангажиментите едва ли ще му позволят толкова дълга почивка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/D0BEZ4WRKwY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *