Христо Калоферов и Калина Крумова в романтичен любовен флирт

Калина Крумова и Христо Калоферов

  Прелюбопитна любовна история разтърсва коридорите на Нова телевизия. Според най-горещата клюка в медията от няколко седмици там се е заформил истински романс с главни действащи лица Калина Крумова и Христо Калоферов. Двамата са екранни партньори в сутрешния блок „Здравей, България“, но ако се вярва на мълвата, вече са и нещо повече от колеги.

Калина и Христо са екранен тандем от средата на септември, когато стартира официално есенният телевизионен сезон. Още от самото начало всичките им колеги изразили задоволство от химията помежду им и от факта, че сутрешният блок най-после е случил на добър екип водещи. Народната представителка и синеокият новинар също се радвали на бързото сцепление помежду си и само след няколко дни си станали толкова близки, сякаш са първи приятели от години.

Христо Калоферов

Напоследък по всичко личало, че отношенията им се задълбочават още повече. Според работещите в Нова телевизия по-активна във флирта била бургазлийката.

Тя буквално не оставяла Христо дъх да си поеме без нея. Калинка, както я нарича народът, дори жертвала съня си и идвала на работа в телевизията половин час по-рано от необходимото. Престараването си оправдавала с обяснението, че с Христо Калоферов трябва да обсъдят още веднъж темите и гостите и да направят бърз преглед на печата, преди да се включат в ефир. Истинската причина обаче била друга и всички се досещали за нея.

Крумова си търсела повод да се навърта в телевизията и когато камерите в студиото угаснели. Вместо да се затича към парламента, за да гласува закони, тя оставала до последно в компанията на колегата си. Напориста-депутатка предлагала на Христо да пият кафе във ведомственото барче, а водещият хич и не се дърпал.

Калина Крумова

„Зараждащата се тяхна любов радва повечето колеги“, категорични са в това. Там са на мнение, че няма нищо лошо двамата да се вземат, тъй като са на еднаква възраст и нямат ангажименти с други партньори.

Както се знае, Христо е сред най-желаните бекяри в частната медия.

Той така и не успя да си намери приятелка, преди съдбата да го сблъска с Калинка, и ергенуваше на воля. Крумова също е мома, с тази разлика, че има син, когото е родила на 19. Детето обаче не й пречи да бъде магнит за мъжкото внимание. Мераци към бургаската красавица имат и политици, и бизнесмени, припомнят запознати.

Дали Калина и Христо ще заформят нещо повече от мимолетен служебен романс, само времето ще покаже. Друго обаче вече е ясно – двамата са най-успешният тандем водещи на „Здравей, България“ от няколко години насам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *