Калина Паскалева от “Островът на изкушенията” – новата любовница на Гонзо

Георги Иванов - Гонзо

  Нова интимна двойка се е заформила това лято. Една от най-отраканите мъжемелачки Калина Паскалева се е закичила с прозвището Новата Гонзовица. Най-горещата клюка, която обхожда футболно-светския елит, твърди, че риалити героинята от „Островът на изкушенията“ е успяла без особени усилия да изкуши и без друго слабите ангели на Георги Иванов.

След като го изритаха от „Герена“, около легендарната деветка на „Левски“ настъпи затишие, но ето че то е било затишие пред буря. Разкритието, че Гонзо е завъдил поредната любовница неминуемо ще предизвика семеен ураган в семейното огнище под тепетата. Откакто е съпруга на плейбоя, пловдивчанката Мариета преглътна няколко любовници на шавливия си мъж, последната от които бе плейбойката Светлана Василева. И точно когато блондинката от Търговище и Гонзо се разкачиха, ново „ремарке“ се помъкна след бившия голмайстор.

Калина Паскалева

Запознати с потайния живот на Гонзо разкриват, че тръпката му към Калина всъщност не е от вчера. За пръв път съгражданите се оплели в секс връзки някъде след участието на Паскалева в риалитито за изкусители. По някое време страстта им отминала, но пламнала още по-силно това лято. Прелюбодейците били забелязани заедно на морето, като, разбира се, по същото време Мариета не била там, за да придружава съпруга си.

Новата Гонзовица не крие, че поддържа близки отношения с легендата на „Левски“. Паскалева била фенка на Гонзо от дете, и за радост животът в определен момент ги срещнал. признава поредната съперничка на скромната Мариета в спалнята на Иванов.

Калина не пропуска случай да хвали любовника си, където свари. Бил изключително умен и проницателен мъж.

Не крие още, че неведнъж Гонзо й се е притичвал на помощ: „Когато имам проблеми,, се допитвам до него. Той винаги ми помага“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Калина Паскалева от “Островът на изкушенията” – новата любовница на Гонзо"

  1. Камен   20.08.2012 at 22:51

    Каква е тази мода мисли за разни хора, които са наричани звездички да се разпростряняват за всяко тяхно действие? Гонзо и преди беше с жена с леко поведение Светлана Василева, сега пак подобна дама. Ама той и женен, това си е направо водевил. Това е за графата Срамота. Не да се пише за него из всичките социални мрежи.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *