Калина Крумова аут от Нова тв!

Калина Крумова

  Сексапилната народна представителка Калина Крумова е на път да изгуби апетитната си позиция като лице на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“. През изминалата седмица бургазлий-ката не се появи в ефира на ранното предаване, което усилва слуховете, че ръководството на медията е решило да я разкара.

Според мълвата в медийните среди шефовете на нова усилено се оглеждат за заместничка на Калинка, която разбуни духовете още с появата си в сутрешния блок през миналия септември. Тогава имаше брожения, че е абсолютно недопустимо действаща депутатка да взема заплата и като водеща на предаване, в което се бистри политиката.

Въпреки всичко обаче частният канал продължи да лансира хубавата брюнетка. От медията дори се похвалиха, че Калинка Крумова е успяла да вдигне замиращия рейтинг на ранното предаване.

Дали наистина зрителският интерес се е повишил, не се наемаме да твърдим, факт е обаче, че 27-годишната дама не демонстрира в ефир особени журналистически умения и зрителите редовно я оплюваха в интернет коментарите си.

Последна капка масло в огъня на недоволството срещу Калинка наля публикуването на снимки в пресата, доказващи, че депутатката е станала любовница на един от преките си началници в „Здравей, България“ -редактора Илия Дафов.

Христо Калоферов таял нежни чувства към Крумова. Той е сред малкото, на които депутатката ще липсва, щом официално я изритат от телевизията

Новината за горещата афера изненадала не само останалите служители на предаването, но цялата телевизия. Всички репортери, водещи и продуценти изразили възмущение от Калинка, която и без това се правела на примадона и отказвала да се подготвя старателно за сутрешния ефир. Крумова не щяла да чете дори сценариите с аргумента, че е умела в импровизациите.

Същинско чудо били случаите, в които бившата сподвижничка на Волен Сидеров оставала за летучка след края на „Здравей, България“.

А подобни заседания са задължителни за всички членове на екипа.

Калинка обикновено се извинявала, че не може да остане на съвещание в телевизията, защото рискува да изпусне важно обсъждане в парламента. Оправданията с голямата й заетост като народен представител обаче будели само и единствено смях.

В медийните среди коментират, че Крумова вече си е измислила обяснение за позорното си натирване от „Здравей, България. Пред свои познати излизала с номера, че трябвало да се подготвя за предстоящия изборен сезон и нямало как продължи да е водеща. Е, ако й останело време можело и чат-пат да се завръща в ефир.

Разбира се, подобни поводи са нелепи. Бургазлийката е независим народен представител и няма преки ангажименти към нито една партия. Шансовете й да влезе в следващия парламент са нулеви, така че какво толкова има да се готви за избори.

Впрочем сутрешните тв изяви на Калинка едва ли ще липсват на някого. За хубавицата може би ще тъжат единствено любовникът й Илия Дафов и екранният й партньор Христо Калоферов. Последният, казват, много добре се разбирал с депутатката, а и си падал по нея. Затова и хич не искал тя да си тръгва от телевизията.

Главният въпрос сега е коя жур-налистка ще замени най-младата народна представителка на стола до Калоферов. Най-спрягана за овакантения пост е една друга Калинка – Влайкова. Тя е вестникарски журналист с по-голям опит от Крумова, което определено е коз пред телевизионните босове.

Зрителите на ставащия все по-блудкав сутрешен блок пък коментират на майтап, че ще е най-добре в „Здравей, България“ да вземат Черната Златка. Тя хем пак е от Бургас, хем ще е достойна заместничка по сексапил на Калинка Крумова, хем също като нея не е от най-умните.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *