Как я карат “веселите вдовици” от хайлайфа

Катето Евро

  Нe всички преживяват тежко загубата на половинките си. Това важи особено за нежния пол. Неслучайно хората са измислили определението „весела вдовица„. Част от знаменитостите ни го оправдават напълно с лековатото и дори неприлично поведение, което демонстрират преди още мъжете им да са изстинали в гроба.

Катето Евро е най-пресният член на клуб „Веселата вдовица“ у нас. Звездата от „Оркестър без име“ втрещи светската гилдия и обществеността, след като се появи на рождения ден на актьора Георги Мамалев няколко дни след погребението на мъжа си.

Катето Евро с Георги Кадиев и синът им Сашко

Георги Кадиев беше неин съпруг повече от три десетилетия, но това изобщо не попречи на Катето да замени черната жалейка с полупрозрачна рокля с финтнфлюшки и воали, които поклащаше в ритъма на танца по време на партито на колегата си.

Дори за части от секундата актрисата не показа, че е погребала толкова скоро мъжа си, чието тяло беше разядено от скоротечен рак. Вместо това тя се хилеше с пълно гърло на шегите на Камен Во и Орлин Горанов, хвърляйки останалите гости в потрес.

Боряна с Андрей Баташов

Катето Евро обаче не е пионер сред веселите вдовици, абонирани за де що има светски сбирки и мероприятия. Неподражаема в това отношение е съпругата на отишлия си от мистериозна болест Андрей Баташов – Боряна. Жената, която ридаеше безутешно до леглото и на гроба на знаменития театрал, забрави изключително бързо мъката по него и се впусна да граби с пълни шепи от сладостите на живота.

Госпожа Баташова ознаменува промяната в семейното си положение от „омъжена“ на „вдовица“ с нов цвят на косата си и заряза блондинското русо, за да стане брюнетка. Започна да се движи в компанията на никому неизвестни, но доста по-млади от нея красавици и бързо научи къде са най-оборотните заведения в столицата и по морето.

Боряна Баташова

Днес фамозната дама няма задръжки и посръбва алкохол на воля без да се смущава от фотографските обективи към нея. Според клюката Боряна е паднала толкова ниско, че се предлага на самотни и скучаещи господа в елитните пиано барове. Ако никой не й върже, се прехвърля на някой сладък барман, колкото да не си губи времето напразно.

В клуба на веселите вдовици обаче има една дама, на която другите даже и не могат да подражават. Става дума за Ива Екимова, която преди 4 години овдовя, след като фронтменът на „Сленг“ Дими се преби зверски с мотора си край София.

Още приживе на музиканта се говореше, че бракът с кльощавата блондинка не върви. Най-сочната клюка твърдеше, че Дими редовно шамаросва Ива, ако тя се опита да му се

Мая Илиева и Георги Илиев

противи или пък да кръшне от правите релси на семейния живот. Дори да е имало капка истина в това, талантливият музикант не заслужаваше пародията, която Екимова спретна на погребението му.

Бившата асистентка на Къци Вапцаров цъфна на траурната процесия издокарана по последна мода, в стил Виктория Бекъм. Ултракъса черна рокличка разкриваше цялата прелест на дългите й крака, а огромната капела на главата й придаваше доза сексапил, вместо асоциация за дълбока скръб. Най-големият й утешител пък беше Петрозар Филипов – доверен приятел на Дими, в чието легло сега се търкаля не кой да е, а самата Ива. Е, дали мускулестият господин не е утешил вдовицата на авера си още след неговото погребение?…

Мая потъгува за мъжа си и му намери заместник

В редиците на клуб „Веселата вдовица“ е и ексцентричната Деси Тенекеджиева. Тя още може да не е решила дали е точно певица или актриса, но със сигурност знае как да бори мъката по отишлия си преди доста години режисьор Стоян Камбарев.

Макар, че за толкова време продължава да е вярна на мъртвия си мъж и да отглежда с любов сина им Йосиф, разкрепостеното поведение я причислява към веселите вдовици. Тенекето има особено активно присъствие в светския живот на столицата и почти не пропуска напудрените и помпозни мероприятия на елита. На подобни сбирки най-верен приятел на Тенекеджиева е чашката, която не изпуска от ръката си.

„Дави мъката си в алкохол, макар че се прави на непукистка за съдбата си да овдовее толкова млада“, твърдят запознати с душевната драма на Деси Тенекеджиева.

Запазено място сред веселите вдовици имат наричаните „фатални“ съпруги на показно разстреляните представители на родния

Ива Екимова и Дими

ъндърграунд. В мрачните времена от 90-те почти всяка седмица се появяваше по още една вдовица на направен на решето дилър, трафикант или наркобос. Пощада нямаше за никого в йерархията, но най-голям интерес безспорно привличаха и още привличат вдовици на мафиотските царе на дрогата.

Жените на Доктора, Поли Пантев, Бай Миле, Фатик и разбира се, най-красивата – любимата на Жоро Илиев Мая, не само поеха умело бизнеса на мъжете си, ами въртят на малкия си пръст колкото си поискат любовници.

„Черешката на тортата“ в това отношение безспорно е Дарина Павлова. Тя живее от години в Италия и е забравила прякорите от едно време като Розичката от Казанлък и Мадам Мулти. Съпругата на ,Илия Павлов се готви да стане госпожа Берлускони, а на гроба на българския й мъж сълзи пролива само клетият му баща бай Найден Павлов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *