Как с п*рно клипче рапърът Криско стана звезда!

Криско
Криско

 Криско владее добре не само вокалните техники, но и сек*уалните. Това е добре известно на най-верните му фенове, които му симпатизират още преди да блесне с хитове. Рапърът ги спечели още с първите си стъпки на музикалния пазар, защото точно тогава се появи и домашното му п*рно.

Годината е 2010. Криско тъкмо е създал дует с неизвестната певица Таня, който носи заглавието „Ти ме влудяваш“. Презентирането на парчето съвпадна с премиерата на клипче в интернет, в което незнайна чернокоса девойка прави фел*цио на тогава 25-годишния рапър. Криско още не бе известен като изпълнител в национален мащаб, но това не попречи на популяризирането на п*рно видеото му. То е с продължителност малко повече от 3 минути и актьорите в него само веднъж си разменят реплики.

„Свърши ли със снимането“, пита, кикотейки се, девойката, без да прекъсва заниманията си. Криско й отвръща, че оставало още малко. Времето, за което двамата интимничат, е достатъчно, за да се види, че клипчето е реализирано в домашна обстановка. Криско е прав, а девойката е на колене пред него и се раздава. Освен мъжкото достойнство на рапъра и уменията на сек*уалната му партньорка в кадър попада и персийският килим, върху който се извършва цялото действие. Виждат се и джапанките на Криско. Сек*уалната игра на изпълнителя на „Почивни дни“ и чернокосата девойка се случва на, фона на силна музика.

Криско„На моята възраст – 20-25 години, почти всеки има ер*тични клипчета. Просто моето нямаше късмета да остане в компютъра ми.

Пращал съм го на няколко приятели, за да оценят дали добре се е получило. Да дадат мнение. Ако може, някой съвет. Обменяме опит“, обясни след п*рно скандала си Криско в „Здравей, България“ по Нова тв. Тогава водеща на сутрешния блок бе все още Лора Крумова, а като светски хроникьор и презентатор на домашното клипче на рапъра се изяви Мон Дьо. Пред сащисаните си събеседници Криско обясни, че девойката, която му прави фел*цио, не е известна. „Това е едно момиче, което се прибра с мен след участие“, сподели младият рапър. Той каза още, че родителите му, които също са музиканти, знаят за скандала, но не са му се карали. „Майка ми каза: „Писна ми от твоите глупост. Мога ли да те спра?!“, заяви Криско и допълни, че партньорката му в клипчето също не се ядосала, когато разбрала, че ор*лните й умения вече са публично достояние.

„Нямаше нищо против. Каза, че може някой път пак да се видим“, сподели певецът. Той отрече да е участвал в разпространяването на видеото в интернет, но пък призна, че у нас е трудно да станеш популярен само с музикалните си занимания. „Шоубизнесът в България е прекалено тъп и трябва един изпълнител да си покаже кожения микрофон, за да му обърнат малко повече внимание и да му пускат клипа по телевизията , не скри гнева си Криско.

КрискоТова бе един от малкото случаи, в които изпълнителят на „Почивни дни“ говори за домашното си п*рно. С днешна дата той отказва да се връща назад и да си припомня скандала. Рапърът – продуцент, който участва в създаването на едни от най-големите хитове в българската музика в последните 3 години, старателно брани личния си живот.

Криско пази в тайна дали има гадже. Избягва да коментира и периодичните слухове, които го свързват с една или друга негова колежка. Същевременно някои пускат мълвата, че е бисек*уален и има отношения с мъже. Публична тайна в шоу средите е връзката му с Миро от „Каризма“.

Криско се е отдал на кариерата си и това го отведе в шоуто на ТВ7 „Музикална академия“. Още с първото си представяне в предаването обаче рапърът понесе тежки удари от Фънки. Рокаджията бе единственият в журито, който не оцени високо таланта на Криско. Напротив – усъмни се в таланта му и оплю облеклото му.

„Мен, нали се сещаш, че си в „Музикална академия“?! Много добре рецитираш и това е прекрасно. Затова не мога да дам мнение за това, което чух“, обясни Фънки. След второто парче на Криско, в което той демонстрира гласови данни, рокаджията нападна и стилистите. Според Фънки те са виновни за нелепия вид на рапъра. „Приличаш на черноборсаджия. Все едно на Дунав мост развързва на дребно“, изцепи се Фънки. Колегите му от журито Люси, Здравко от „Ритон“ и Георги Христов обаче харесаха представянето на Криско и изтъкнаха многобройните му качества. На възторжените им похвали рапърът отвръщаше скромно с „Евала, мерси“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *