Как Люси Дяковска стана лесбийка! – виж тук

Люси Дяковска

  Германия е страната, в която Люси Дяковска се явява на кастинг за момичешка група, става част от „Но Ейнджълс“ и яхва вълната на световната слава. Не това обаче е държавата, която обръща на 180 градуса сексуалната ориентация на певицата. Корените на нейното лесбийство са у нас, на родна почва.

Люси, която тези дни се подвизава в Къщата на „ВИП Брадър“ с любовницата си Камелия, се пръква на бял свят на 2 април 1976 г. в град Плевен. Семейството й е музикантско – майка й Росица е пианистка, а баща й Любомир е един от най-известните ни оперни певци. Дядо й Иван Вълев пък е основател на прочутия Северняшки ансамбъл – най-добрата школа за народни танци в Северна България.

Още от малка Люси е закърмена с музика. Тя израства между странна смесица звуци от клавиши на пиано, оперни арии и ръченица. В същото време е палаво и щуро дете. Предпочита да играе пред блока, отколкото да свири вкъщи. Ваканциите й минават в ритане на топка и каране на колело.

Малката Люси движи в компанията на момчета и рядко дружи с момичетата от квартала.

Съучениците й твърдят, че е изключително точен човек и приятел, но най-вече, че е ненадмината във футбола. Освен виртуоз на игрището бъдещата певица е отличничка. Тя изкарва шестици по всички предмети и винаги стриктно си пише домашните. Увлича се по точните науки – физиката и математиката.

След като изкласява гимназия, Люси е приета да учи танци и драма в Германия. Но въпреки, че заминава да живее в чужбина, не прекъсва контактите си с плевенските си приятели. Не къса и с тогавашното си гадже – момче, работещо в местна дискотека. Един ден, докато си е у нас във ваканция, къдрокоската се запътва към заведението на приятеля си. Малко преди входа непознат я поваля и я завлича в най-близката градинка.

Изнасилва я брутално под носа на охраната на дискотеката. Гардовете изобщо не си дават труда да проверят откъде и защо идват виковете за помощ на момичето. Зверското поругаване на честта преобръща наопаки живота на Дяковска. Люси не събира смелост да подаде жалба срещу душманина си, а избира да избяга от всичко и всички. Прибира се в Германия и започва живота си на чисто, като заради болезнения спомен и отвращението от онази нощ си обещава никога повече да не докосва мъж.

„Не ми пука какво се пише за мен по темата. Все едно да обявят за новина, че хетеросексуалният Орлин Горанов е забелязан да целува жена си Валя. Какво по-нормално от това?! От памтивека хората се делят на хетеросексуални и бисексуални“, коментира лесбийството си Люси.

Пред медиите и публиката тя защитава пламенно обратната си ориентация, но това не се нрави особено на семейството й. Баща и Любомир е изключително консервативен човек, който не харесва бунтарите и държи на общоприетите традиции.

Когато Люси събира смелост и признава, че има жена за интимен партньор, татко й не е на себе си. Оперният певец отказва да приеме какво е решила дъщеря му и спира комуникацията си с нея. В следващите няколко години Люси поддържа връзка основно с майка си. Днес с баща й вече са се помирили и дори понякога се изявяват заедно на немска сцена, твърдят запознати с отношенията им. При все това в Плевен упорито се говори, че оперният певец още се срамува от ориентацията на дъщеря си.

Запознати твърдят, че Любомир Дяковски е много по-близък с брата на Люси, който е създал образцово семейство и дори е дарил музиканта с внук на име Крис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *