Какво се случва с краката на Преслава?

Преслава

 Нещо ужасно се случва с Преслава! Миналия уикенд звездата на попфолка шокира с вида си своите почитатели, дошли да я гледат и слушат на откриването на строителен хипермаркет край Околовръстното шосе на София. На сцената се качи не жена, а скелет, чийто кокили изплашиха и най-заклетите фенове на певицата.

В тон със сезона измършавялата до неузнаваемост певица се бе спряла за участието си на къса черна рокля. Изборът на тоалет обаче й изигра лоша шега. А накрая стана ясно, че Преслава

Дори и 73-годишната естрадна легенда Лили Иванова не може да се „похвали“ с такива крака като Преславините

повече или никога не трябва да разкрива краката си публично, или трябва да се подложи на спешно лечение.

Дефектите на певицата изскочиха най-отчетливо между изпълненията й, когато заставаше на едно място, без да се движи и се заиграваше с публиката. Пораженията от драстичните диети, на които уж пайнерката се подлага, лъснаха със страшна сила най-вече по колената й. Кожата, покрила ставите й, до толкова е изтъняла, че те изпъкваха зловещо и грозно като на

При определени стойки и движения шокиращи дупки се появяват върху краката на звездата

концлагерист от Освиенцим. При определена стойка около колената й дори зейваха ужасяващи дупки.

Сред публиката тръгнаха и коментари, че Преслава е коригирала долните си крайници с лифтинг. Това подсказаха леко набръчкани кожни участъци точно над коленете на певицата. При драстично отслабване кожата неминуемо увисва но по останалата част от бедрата на добричлийката нямаше и следа от кожа в излишък.

За 28-годишна жена набръчканата кожа си е направо смущаваща. По колената на певицата пък ясно личат странни белези

„С нейното натоварено ежедневие и бурни нощи да ходи на фитнес, за да коригира чрез него пораженията от отслабването, едва ли… Няма начин да е минала без лифтинг. С тези кокаляци хич не й отива. Друго си беше, когато пращеше от плът и форми. Само дано не си докара проблеми със здравето…“, тюхкаха се с нескрито притеснение фенки в публиката.

И по пръстите на ръцете на Преслава не е останало кожа. Кокалестите китки не са никак приятна гледка и силно напомнят на ръце на скелет, използвани за реквизит из холивудските филми на ужасите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *