Каква договорка има между Тризначките и Биг Брадър?! Виж тук:

Тризкачките

Тризначките се разбунтуваха срещу Биг Брадър. Първо побесняха срещу мисията, в която Биг Брадър ги постави – да избират писмата на съквартирантите.

Така те отказаха да изпълнят тази мисия в ефир на живото предаване и се случи прецедент. Наложи се от Нова Телевизия да го прекъснат, за да не се провали съвсем намерението на продуцентите.

Така или иначе, тази мисия бе смотана и заметена набързо под килима, както се казва. По-късно, след като разбраха за другата си мисия, сестрите отново побесняха и се разкрещяха, първо че някой им е ровил из багажа и второ, че не са влезли да им се подиграват.

Надежда

Странно защо Биг Брадър, който иначе е доста строг, не ги наказа! Явно имат някаква тайна уговорка с продуцентите, но колко ли ще изтрае тя? И защо ли, като че ли има двоен стандарт в този сезон?

Все пак тризначките са вече стари и „опитни“ играчи, интересно кой ли ще победи  в това надхитряне и дали няма продуцентите да ги изкарат бързо – бързо още преди да е почнал вторият сезон, където всъщност те ще играят основната роля в шоуто.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3LJkfYGHxxg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *