Йоана иска да роди от Ненчо Балабанов

йоана ненчоСъвсем скоро в родния хайлайф ще се заформи ново семейство. Именно за това намекна при последните си откровения певицата Йоана Драгнева, която от месеци насам е спрягана като владетелка на сърцето на Ненчо Балабанов. Двамата първо отричаха да имат връзка и категорично подчертаваха, че са много близки приятели. След като през април обаче блеснаха със страстни целувки в предаването „Папараци“, влюбените подеха нова стратегия- те изобщо не коментират личния си живот.

Йоана спазва това правило и след излъчените кадри, на които се прегръща и целува с Ненчо. Затова пък тези дни чистосърдечно си призна, че е готова за семейство. Разбира се отново отказа да назове името на мъжа до себе си, на когото е отредила важната роля да стане баща на децата й. Едва ли обаче за някого има съмнение, че това е именно актьорът, който се прочу като имитатор на премиера Бойко Борисов.

„Да, чувствам се готова за семейство и деца, но съм си поставила няколко професионални цели, които искам да постигна преди това. Аз съм много комбинативна жена и смятам, че ще бъда много успешна и като майка, и в кариерата си. Много жени смятат, че за да имат едното, трябва да се откажат от другото. не мисля че се налага да се прави избор“, сподели Йоана.

Тя подчерта, че обича да обсъжда личния си живот. Но признава, че докато в кариерата си не е склонна да прави компромиси, то за половинката си е готова на такива.

ненчо йоана„Правя неща, които обичам, а не за да се харесам на всяка цена на публиката. А в името на любовта съм готова да дам всичко от себе си за тези, които обичам“, откровена е изпълнителката.

Мъжът, за когото се смята, че е вдъхновил тази всеотдайност на чаровната певица, също не говори за личния си живот, не и за новостите в него. Затова пък Ненчо без притеснение е споделял за брака с майката на сина си. Бившата жена на обичния актьор, а и певец е пианистка и работи като учителка по музика. Ралица е по-голяма от него с 11 години, но навремето разликата във възрастта им не се оказва пречка за пламването на любовта им.

Тогава Ралица вече има един брак зад гърба си. Има и дъщеря, която е на 4 години, когато съдбата я среща с Ненчо. Когато ражда синът им, двамата решават да официализират отношенията си. „За да се чувстват децата по-уверени и по-спокойни. Макар, че живеем във времена, в които бракът не е задължително условие децата да се чувстват пълноправни и да растат със самочувствие“, разяснявал е актьорът

В началото като че ли всичко е наред. Теглят кредит и си купуват собствен дом. По онова време графикът на Ненчо като че ли не е чак толкова натоварен както сега и той има възможността да прекарва доста време в къщи.

„Когато малкият беше на 3 месеца, имах щастието като баща да съм половината от деня с него. Поделяхме си грижите поравно. но можех да си позволя, което малко бащи успяват, да бъда с детето си, докато е още пухкаво бебенце. А не да се прибирам само вечер, за да кажа: Лека нощ!“, разяснявал е Ненчо.

В един момент обаче бракът му се разпада. Актьорът не е изтъквал конкретна причина. По този въпрос винаги е бил лаконичен. Затова пък е признавал, че когато с Ралица взимат решение да се разделят, той се изнася от общото им жилище и сам се нагърбва с мисията да изплаща вноските по кредита, с който са го закупили. Актьорът ще изплаща апартамента до 2031 г.

Днес той живее в двустаен апартамент под наем и въпреки натоварената си работа се старае да продължи да бъде баща за пример. Съботите са запазена за сина му и през седмицата винаги успява да намери време, за да прекара време с детето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *