Йоана Драгнева си го върна на Ненчо с годежен пръстен, но от друг

ЙоанаПевицата Йоана Драгнева заби стрела в сърцето на  бившето си гадже Ненчо Балабанов, като се снима с годежен пръстен. 

И за капак, изля чувствата към новия мъж в живота си в профила си в социалната мрежа: „Няма по-велико чувство и благословия от любовта“.

От това по-голям намек, здраве му кажи. Думите на Драгнева  веднага предизвикаха десетки догадки и коментари, а блондинката обясни, че била вдъхновена за написаното от  новото си коте на име Фредерик. Някои обаче се сетиха, че не става дума за коте, а за голям котарак на два крака, който е раздрусал душевния й мир. В специален пост тя загатна,  че в живота й се случва и нещо много приятно и романтично, а клюките стигнаха дотам, че  дори я заподозряха, че  е бременна.

Ако е така, то в никакъв случай не е от Ненчо Балабанов,  тъй като двамата  се разделиха малко преди Коледа и всеки заби да празнува на различно място. Това е втората им раздяла и то окончателната. Йоанна не можела да издържи тълпите фенки на Ненчо, които му се лепяли като мухи, а той им отвръщал с широки обещаващи усмивки и им давал надежда за още нещо. Не издържала и  типичните му мъжки забежки, които й дойдоха в повече.

И двамата обясниха, че връзката им се е изчерпала и сложиха точка. И явно не жалиха дълго, защото той веднага тръгна с друга, а Драгнева не остана сама, а след утешително пътешествие в САЩ се залюби с барабаниста Васил Ананиев, който преди време пък беше бе сочен за гадже на Соня Васи.

Любовта между двамата пламнала толкова бързо, че певицата вече има годежен пръстен на ръката. Дали с него само дразни Ненчо, или вече планира сватба, предстои да видим.

„Щастлива съм!“, признава Йоана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *