Йоана Буковска се офъка

Новата прическа на Йоана е в унисон с ролята й в живота - на отдадена майка
Новата прическа на Йоана е в унисон с ролята й в живота – на отдадена майка

  Йоана Буковска не прилича на себе си. Тя вече няма нищо общо с фаталната красавица от култовия сериал „Дунав мост“. Актрисата е отрязала буйните си къдрици, които бяха нейна запазена емблема години наред, и вече е с къса като на момче прическа. Повечето от колегите й видяха новата й визия на поклонението на режисьора Рангел Вълчанов, което се състоя миналата седмица в столичната църква „Свети Георги“.

И без буйните си коси Йоана е все така чаровна, категорични са в артистичните среди. Всеобщо е мнението, че актрисата вероятно е решила да промени коренно външния си вид заради новата си Йоана Буковска роля в живота. Както е известно, Йоана скъса окончателно с имиджа си на една от най-сек*апилните жени в театъра през лятото на 2011 г., когато се омъжи за любимия си Иван Давидов. 13 месеца след сватбата им двамата се сдобиха с близнаците си Любомир и Вера. След като стана майка, Йоана изцяло се посвети на децата си.

Според друга версия Буковска ритуално си отрязала косите, след като бившият й любим Чочо Попйорданов загина нелепо. Актрисата трудно преживяла смъртта му, както и нападките, че тя го е тласнала към депресията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *