Йоана Буковска се нанесе при свекърва си!

Йоана Буковска

  Йоана Буковска роди близнаците си Любомир и Вяра преди половин година и оттогава не е отделяла и секунда за някой друг. Пеленачетата са станали център на вселената й и актрисата не се и замисля за скорошно завръщане в киното и театъра.

Пред малцината си колеги, с които общува, Буковска споделяла, че майчинството й харесва повече от всяка друга работа. Звездата от „Дунав мост“ била категорична, че след като последните 2 десетилетия от живота си е посветила на кариерата, сега е редно да отдели няколко години на рожбите си.

Зеленооката хубавица открай време искаше да скъса с образа си на секс символ, който изгради с артистичните си изяви. Във филмографията си тя почти няма роля, в която да не прави секс пред камерата или да не показва гола плът.

Буковска разхожда близнаците

Първият професионален кадър в кариерата й е секс сцената от „Дунав мост“, в която Йоана лъсва дибидюс пред Чочо Попйорданов. С червена точка беше и последната й изява на малкия екран – героинята й от „Под прикритие“ беше брутално изнасилена върху бюро в офис. Е, как при това положение да обясняваш, че си сериозна актриса?!

Днес едно от най-големите желания на Буковска е хората да получат пълна амнезия и да забравят голите й изяви. Може би и затова тя така усърдно се представя за образцова съпруга и грижовна майка. Блондинката толкова старателно гради новия си имидж, че надълго и широко разказва как кърми бебетата, кое от двете й близначета наддава повече, по колко часа спят мъниците и какво им дава срещу колики. Ако продължава в същия дух обаче, мъжът й като нищо ще загуби сексуален интерес към нея и ще си потърси любовница, в чиято глава няма да се въртят само памперси.

Съпругът на Йоана – Иван Давидов, не е известен в публичното пространство, но е партия, която не е за изпускане. Човекът притежава солидна банкова сметка и тузарско жилище в центъра на София. Огромният апартамент се намира на броени крачки от НДК. Там от няколко месеца се е нанесла за постоянно и Буковска. В баровския дом актрисата е принудена да съжителства със свекърва си.

В началото младото семейство имало намерение да живее отделно от възрастната дама, но когато близнаците, се появили на бял свят, Йоана размислила.

Бабата умирала да помага за внуците, което било добре дошло за звездата. Буковска и свекърва й се разбирали добре и отношенията им станали като на кръвни роднини.

Станело ли 8,00 ч., свекървата пристигала в спалнята и отвеждала бебетата, та да можела изморената им майка да си доспи. Възрастната дама била в помощ и през останалата част от деня – готвела, перяла, чистела…

И все пак Йоана не е напълно щастлива, защото двама от най-обичните й хора не могат да споделят радостта й от близнаците. Става дума за майка й и дядо й, които актрисата погреба само броени месеци преди да вдигне сватба, Йоана още скърби по починалите си близки и единствено бебетата разсейват тъгата й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *