И Соня Васи влиза във ВИП Брадър

Соня Васи
Твърдят, че прелестите на Соня Васи още не са завехнали

  Макар и 40-годишно, зайчето на „Плейбой“ Соня Васи още има какво да покаже, феновете на певицата и моделка, която от години живее в САЩ, силно се надяват да я видят на родна земя. Това най-вероятно ще стане през есента, когато Мис България’89 си идва у нас, за да стане част от звездния състав във „ВИП Брадър“, риалитито, което започва след месец по Нова, научихме от достоверни източници.

Първата българка, съблекла се за американското мъжко списание, се е заканила, че подпише ли с продуцентите на шоуто, ще направи всевъзможни провокации в Къщата. Мъжката аудитория вече се надява Васи да покаже нещо от все още незавехналите си прелести.

Лили Вучкова
Лили Вучкова

Имената на известните личности, които ще влязат в риалитито, се пазят в пълна тайна. Обаче се разбра една част от ВИП персоните, които ще живеят заедно в дома на Големия брат. Това са рапърът Мишо Шамара, бившата депутатка Калина Крумова, любимката на порасналите вече деца от соцефира Кака Лили (Лили Вучкова), която според мълвата напоследък не била добре с нервите и от нея се очакват грандиозни панаири щом влезе в шоуто. Със сигурност ще има и световноизвестна личност, както в предния сезон, когато при родните звезди се нанесе сексбомбата Памела Андерсън. Водят се преговори с порно звездата Чичолина и италианския секс символ Микеле Плачидо.

Вече лъсна и една от измамите на продуцентие на шоуто, известни със своите провокации преди и по време на риалитито. Шумно рекламираната стъклена къща на „Биг Брадър“ е само трик. Оказа се, че прозрачният дом, който се строи в момента в столичен мол, е само част от промо кампанията за новия ВИП сезон. В него наистина ще живеят хора, но те няма да са известни личности, а обикновени фенове на шоуто. Идеята била чрез Стъклената къща да се вдигне шум около новия сезон на Брадъра, а не в нея да живеят звездите по време на предаването.

Мишо Шамара
Мишо Шамара

Виповете, които продуцентите уговарят за участие във формата, също са се заблудили, че ще трябва да живеят в стъкления дом. Всъщност предаването ще се снима, както и винаги досега, в специално построена къща край София, която няма да бъде стъклена, а подобна на декор. Животът на звездите ще бъде следен от камери, а не пряко от феновете, както се твърди.

И докато наддаването за популярните личности продължава, за Стъклената къща тече отделен онлайн кастинг. Чрез него Нова тв се надява да намери кандидати за слава, които да се Стъклената къща на "ВИП Брадър"престрашат да живеят в напълно прозрачната къща в мола пред погледите на всички. Като компенсация един от тях все пак ще получи възможност да поживее в истинската къща на формата.

За да се пребори да стане част от ВИП сезона на „Биг Брадър“, един от кандидатите за слава в Стъклената къща ще трябва да убеди продуцентите и специално звездно жури, че заслужава да стане истински съквартирант в шоуто.

Междувременно стана ясно, че Стъкленият дом ще бъде обзаведен с луксозните мебели от президентския апартамент на Памела Андерсън, в който холивудската звезда се подвизаваше в миналия сезон на предаването.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "И Соня Васи влиза във ВИП Брадър"

  1. Присъствал   11.09.2013 at 19:56

    Само вижте как изглежда Шамара, според снимката ви. Сестрата близнак на кака ви Лили. 🙂 Евала, професионалисти!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *