И Райна напуска „Пайнер“! Компанията на Митко Димитров се срива!

РайнаСериозни скандали тресат чалга компания № 1 „Пайнер“ от няколко месеца. След като Андреа и още няколко изпълнителки се разделиха с фирмата и не скриха разочарованието си, на път е още една певица да отлети от престижното до неотдавна музикално гнездо.

Пилето на фолка Райна е пред сериозна дилема дали да не прекрати договора си с „Пайнер“ и обмисля да бойкотира големия концерт на 1 декември в зала „Арена Армеец“.

В ябълка на раздора се превърнаха песните на Райна, повечето от които са кавъри и за тях музикалната компания плаща лиценз. Оказва се обаче, че той е изтекъл и не е плащан повторно. Така бившата на Коцето няма право да ги изпълнява. В противен случай може да бъде съдена. Певицата разбира това само 2 седмици преди големия концерт и така остава без репертоар за изявата си.

Отгоре на всичко шефът на фирмата Митко Димитров забранил на изпълнителите да пеят на концерта балади, както и най-новите си парчета. Ултиматумът обаче не важал за най-големите звезди на „Пайнер“. Райна отдавна не е сред хитовите певици и няма да може да изпълни последното си парче „Няколко рокли“, което е авторско.

След като разбрала за капана, в който е попаднала, Райна заплашила, че ще напусне компанията и ще стане поредната чалгаджийка, която ще се продуцира сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *