И Преслава скочи в леглото на Жоро Главата!

Преслава

  Фолк певицата Преслава е омотала в завивките си изявения плейбой Георги Славов, известен с прякора си Жоро Главата, се разбра от достоверен източник. Засега двамата пазят отношенията си в абсолютна тайна, но често биха могли да бъдат засечени в най-тузарските заведения в столицата.

Известният с доста ревнивия си характер син на взривения сикаджия Стоил Славов причаква Преслава всяка вечер след края на репетициите за „Гласът на България“ и с нежни ласки я прибира в лъскавия си автомобил, категорични са очевидци. Най-често Преслава била ескортирана с бентлито, което Жоро Главата беше дал на плеймейтката Николета Лозанова.

Георги Славов - Жоро Главата

Преди няколко седмици красавицата за пръв път беше забелязана заедно с Главата в тузарско заведение в столичния квартал „Лозенец“. Тогава плейбоят дошъл с 5 горили охрана, а до него кокетничела видимо влюбената певица. Очевидци на милата гледка били категорични, че тя явно напълно е загърбила чувствата си към бившия си Жоро Бирмата.

„Преслава явно я привличат единствено мъже с името Георги, коментират фенове на красавицата. С какво Жоро Главата превъзхожда адаша си, за да го предпочете Преслава, остава загадка.

Няма как да се отрече, че синът на Стоил Славов може да се похвали с доста завоевания на женския фронт. Първа под ласките му попадна манекенката Снежина Вълкова. Тя обаче бързо писна на палавия наследник и той я замени със следваща. През неговото легло мина и Николета Лозанова. Въпреки, че се

Жоро Главата и Николета Лозанова докато бяха гаджета

вричаха във вечна любов, връзката им приключи бързо с обвинения и биди. Жоро си прибра бентлито, което й бе подарил, а ответната реакция не закъсня. Николета побърза да разгласи, че в леглото бившият й е кръгла нула. Причината за раздялата е, че докато бил с Николета, Жоро е направил дете на друга.

Жоро Главата със сигурност няма умора и приема жените както колите – сменя ги постоянно с все нови и все по-лъскави, коментират в светските среди.

Дори дъщеричката му Анджела не е в състояние да усмири неговата непреодолима страст към авантюри с манекенки. Майка й Анна – Рая отдавна вече не вярва, че в лицето на Жоро Главата ще има съпруг и примерен баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *