И Мис „Крокодил“ иска да влезе в политиката!

Мис България 2009

Напоследък сред хайлайф дамите в България набира сила нова мода – да влизат в политиката. След като Бони и Венета Харизанова декларираха, че имат желание да се заемат с управление на държавата, сега и най-красивата българка за 2009, Антония Петров не крие амбицията си да влезе във високите етажи на властта.

Но преди да стане политик красавицата има желание да се реализира в професията си. Самата тя споделя, че е израсла във фамилия, в която винаги е имало интерес към политиката. Да не забравяме, че и бащата на Антония Петров е  политически деец в град Перник. Блондинката не скри и това, че се възхищава на Хубавото Наде – Надежда Михайлова – Нейнски. Освен това, Петрова яростно отрече мълвата, че

Антония Петрова

нейният любим Александър Бередин е банкрутирал. И през смях заяви, че ако това беше истина едва ли щяха в момента да обитават жилище за няколкостотин хиляди евро, освен това нямали нищо ипотекирано или на кредит. Апартаментът, в който живее новото семейство е подарък на красавицата от Бередин, още преди сватбата. Жилището на младоженците е наистина впечатляващо, всичко вътре е издържано в интересни дизайнерски хрумки, а мебелите в него са по поръчка – хвали се тя.

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА АНТОНИЯ ПЕТРОВА:
http://youtu.be/MurBUE0YMQI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *