Ицко Финци заживя с бебето на село- гледа го екологично

Финци, ЛизаИцко Финци премести новото си семейство заедно с бебето на  село.

Всички групово са избягали от големия град и са се установили  на 50 километра от София в село Гинци, където 83-годишния актьор има къща и се радва на  идилия и тишина сред природата. Скъпата му съпруга Елизабет няма нищо против да броди в старомодни, но удобни дрехи из двора, да приспива бебето в люлка, вързана под овошките, или да му прави слънчеви бани върху одеалце на тревата.

Още преди да се впусне в любовната авантюра, актьорът предпочиташе чистия въздух и при всеки удобен случай стоеше далеч от суетата и шума на големия град. Ухажването на Елизабет го откара чак до Париж, но когато тя стана негова съпруга, уважи желанието му да живее на село, още повече, че също й е дошъл до гуша мръсният столичен въздух и денонощната шумотевица.

Финци бебеДвамата харесват природосъобразния начин на живот и искат да гледат детето си сред природата. Малката принцеса, която вече е на два месеца, е видимо доволна от чистия въздух и не плаче. Още отсега тя дарява с беззъба усмивка родителите си и е щастливо бебе. Това си личи и на снимката, която гордият татко пусна тия дни. Лиза е приседнала на прага на къщата и храни дъщеря си, а бебето радостно е засмукало биберона.

Майката е в небрежно облекло, типична селска мадона и се радва на тишината и природата.

Често обаче идилията се нарушава, защото и двамата имат работа в столицата. Те пътуват с кола и взимат малката красавица със себе си и докато единият си върши работата, другият я гледа.

Зевзеци питат Ицко чие е детето, а той с гордост се сопва – мое е, не виждате ли, че ми е одрало кожата.

Той има и по-голям син Самуел, който е на 50 години и с 12 по-голям от мащехата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *