Искра Радева: Дъщеря ми не е лека жена!

Елена Станулова

Голямата актрисата Искра Радева, разпалено отрича слуховете, че нейната щерка  Елена Станулова била проститутка. Това става след като името на дъщеря й изскочи сред проститутките на Октопода.

Радева разкри, че джипът, който красавицата управлява й е купен от нея и мъжа й и по-точно принадлежал на театъра й. По този начин звездата се опитва да разсее мълвата, че дъщеря й се снабдила с баровската кола чрез леглото. Актрисата се кълне на 100 процента, че снимката  на Елена, която изкочи в горещия каталог на международни жрици на любовта, е попаднала по грешка. Още повече, че майката е присъствала на тази фотосесия

Елена

и знае какви точно снимки са правени на нея. Това, според нея, е било и единственото злополучно появяване в агенцията, тъй като щерка й не се интересувала от манекенството, категорична е голямата Искра Радева. Майката твърди, че добре познава дъщеря си и според нея тя никога не би залитнала по този фатален и унизителен път. В момента Елена е в чужбина и затова тя е поела нейната защита пред медиите. Звездата гадае защо Мис България 2008 Ралица Тодорова е разпространила този гнусен слух  за дъщеря й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *