Ирина Флорин тръгна с Пламен Медаров?

Ирина Флорин е неразделна с един от най-спорните участници във „ВИП Брадър“ – марионетката Пламен Медаров. Певицата всеки ден е в компанията на бизнесмена, твърдят източници.

Ирина Флорин и Пламен Медаров
Ирина Флорин и Пламен Медаров

Двамата редовно хапват в шикозно италианско ресторантче до столичния хотел „Кемпински“, където е офисът на Медаров. Привечер също са заедно и ходят в тандем по светски партита.

Според актуалната клюка в светските и среди между двамата има нещо повече от неангажиращо приятелство.

Ирина ФлоринЗаформилата се дружба буквално изкарвала от равновесие Мира Радева, която очевидно също имаше намерения към Пламен. Останалите съквартиранти в предаването също с потрес научили, че между Ирина и Медаров текат флуиди.

„Глупости! С Пламен сме просто приятели. Говорим си за шоуто, обсъждаме разни бизнес идеи. Недейте да пишете глупости, ще ви се смеят хората“, отсече нервно Ирина Флорин на журналистически въпрос дали е гадже на Медаров. Нейни съседи обаче издават, че Пламен няколко пъти е оставал да нощува в апартамента й в един от елитните столични квартали.

След излизането си от „ВИП Брадър“ Ирина оповести, че има неангажираща връзка с 33-годишен бизнесмен. Очевидно отношенията им са временно замразени. Пламен пък е официално разделен с жена си. Как ще продължи прекомерната близост на Флорин и Медаров, тепърва ще се разбере…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/7U18USCYnzM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *