Ирина Флорин люби млад банкер

Ирина Флорин
Ирина Флорин

  Абсолютни шменти-капели се оказaxa клюките, че Ирина Флорин върти любов със звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев – Куката. Най-нежният глас на поп сцената къта в сърцето си не актьора, а по-заможен и начетен господин с далеч по-престижна професия – на банкер, ексклузивно научихме от приближени.

От почти година и половина чаровната певица била отдадена на своя избраник, твърдят от най-близкото й обкръжение. Да го пази в абсолютна секретност Ирина имала доста основателна причина. Макар да е прескочила 50-те, младеещата звезда се притеснявала как връзката й ще бъде приета от вечните критикари заради възрастовата й разлика с финансиста.

35-годишният мистериозен приятел на Флорин приел безрезервно молбата й да не огласяват любовта им, макар самият той да нямал скрупули по въпроса. Но се съгласил да пазят тайна и заради своята позиция в институцията, в която работи. Гаджето на Ирина управлявал една от най-големите банки у нас от поста на член на Борда на директорите й.

Слуховете, че певицата и актьорът Мариан Вълев са заедно, се оказаха лъжа
Слуховете, че певицата и актьорът Мариан Вълев са заедно, се оказаха лъжа

По начало изпълнителката на „Цвят лилав“ винаги е страняла от показност в личен план. Не е тайна, че дълги години тя имаше връзка с бащата на „Всяка неделя“ Кеворк Кеворкян, с когото също имаха над 15-годишна разлика.

След края на отношенията им Ирина разкри, че се влюбила от пръв поглед в журналиста на премиерата на книгата му „Кеворк проговаря“. „Останах очарована от неговата ерудираност, постигната с изчитането на „два вагона книги“, пърхаше влюбената Флорин.

След раздялата си с Кеворк Ирина дълго била сама. След това обаче завързала връзка с младия банкер. Според мълвата певицата била запозната с баровеца от шефа на „Уникредит Булбанк“ Левон Хампарцумян, който е приятел и на двамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *