Ирина Сарачинова: Имах бенка на едната срамна устна в близост до влагалището!

Ирина Сарачинова

  Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина, никога не се е свенила да говори за личния си живот. Дори когато раздели добрата си приятелка Вихра, отмъквайки й мъжа, водещата не се поколеба да изпадне в откровения пред журналистите. От изказванията й по телевизията на зрителите често им се изправят косите. Бившата госпожа Сарачинова се опитва да трупа дивиденти на гърба на неродените си деца, но и разказва за дълбоките страхове за живота си.

Блондинката навярно се е убедила, че говорейки за най-интимните си неща и особено за здравословното си състояние, може да се сдобие с огромно влияние в обществото. Така например нейната устата колежка Нана възроди интереса на зрителите именно след като сподели страшната диагноза рак, която застрашава живота й. И докато водещата на „Съдебен спор“ далеч не се опитва да направи от заболяването си средство, с което да форсира кариерата, то Ирина си е наумила точно това.

Ирина гушка новородения си син Спас

Преди няколко седмици половинката на Иван бе поканена да гостува в студиото на „ВИП Брадър“ и ни в клин, ни в ръкав изпадна в обяснения за загубата на първото си дете. Това се случило, докато тя още не била женена за съпруга си. В ефира на Нова водещата на „Най-добрата майка“ разказа как била прекарвала седмици в отделение за бременни, за да задържи плода си, но така и не успяла.

„Това ми напомня за ролята на Къци в шоуто. И той вече загуби своето дете и няма работа в Къщата“, опита се да обясни изцепките за личния си живот блондинката, без да се замисли за всички жени в деликатно състояние, които могат да гледат предаването.

Това обаче далеч не е първият път, когато започва да се открива пред напълно непознати. Преди време бившата пиарка разбуни духовете в известен интернет портал за родители, като сподели някои от най-интимните си телесни особености. Ирина не се поколеба да разкаже в подробности какви течности отделяло тялото й по време на първото и помятане, сподели процедурите, на които се подложила, за да задържи плода си и дори разкри някои анатомични характеристики на интимните си части. Блондинката стигна до там, че дори обясни на бъдещите майки къде се намира опасна бенка, която застрашавала здравето й, ако продължава да се развива. Сарачинова била притеснена, че образуванието можело да й създаде проблем при раждането и от него да се развие рак.

С Иван Христов

„Момичета, преди да забременея, имах една бенка точно на едната срамна устна в близост до влагалището. Под въздействие на хормона на бременността тя нарасна и сега е доста релефна с размер на много малко грахче. От вчера усещам как се драска в ръба на бельото ми и това ми създава дискомфорт. В такава ситуация винаги е добре бенките да се отстранят оперативно. Но въпросът е кога? Дали сега, докато съм бременна, е подходящо да предприемам такава макар и лека интервенция? А ако не предприема, дали по време на раждането няма да стане някоя беля с тази бенка – например да се наложи да ми шият точно върху нея, ако имам разкъсвания?“, търси подкрепа във форум за бъдещи родилки бившата госпожа Сарачинова.

Това обаче са най-малко шокиращите й разкрития за първите й майчински трепети. В някои от постовете си по темата тя разказва как мастурбирала или какви процеси настъпили с женската й анатомия. Ирина дори не се старае самоличността й да бъде завоалирана под някаква форма и явно се гордее, че може така смело да коментира всякакви важни за женското здраве теми. За да няма и капка съмнение, че именно тя е въпросната героиня, настоящата половинка на Иван публикува свои снимки с първата си рожба – сина си Спас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *