Ирина Сарачинова: Аз свалих Иван, видях, че му е писнало от Вихра!

Ирина Сарачинова

Разрушителката на семейства Ирина Сарачинова заяви недвусмислено, че на Иван му било писнало от номерата на бившата съпруга Вихра. Титлуваната за „най-добра майка” Ирина каза още, че няма никаква вина за семейния разрив и не може да нареди на сърцето си в кого да се влюби.

Ирина разказва, че е имала пълна представа за евентуалните последствия от връзката й с Иван Христов, когато решила да му се сложи. Тя категорично декларира, че е влюбена до ушите в него и го обича с цялата страст на сърцето си.

Двете И - Ирина и Иван

Сарачинова направи и поразителното разкритие, че в свалката вложила цялото си умение, за да оплете нещастния водещ в любовните мрежи. За това тя извършила предварителна подготовка, като скроила хитър план за действие. Умело се възползвала и от обстоятелството, че Иван бил свръхотегчен от връзката си с Вихра и не му трябвало кой знае колко, за да скочи в чуждото легло.

Критици на решителната блондинка обаче контрират, че Ирина дори и за миг не е помислила, че ще разсипе живота на цели две семейства, както и на децата. Тя не се съобразила с чувствата на малката Ава, която е най-наранена от всички.

Възмутена домакиня заяви, че ако Ирина и падне в ръцете, бял ден няма да види.

„Такива като тая никаквица развалят моралните устои на обществото. Нямат срама, нямат страх от никой и от нищо. Ако ми падне в ръчичките, няма да я оставя въздух да си поеме” – заявява развълнувано пуритански настроената жена.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Ирина Сарачинова: Аз свалих Иван, видях, че му е писнало от Вихра!"

 1. Борислава   12.03.2012 at 0:43

  Аз пък не мисля ,че някой може да развали нещо ,което отдавна е било разрушено, и кой сме ние та да съдим Ирина, нима сме , безгрешни….не мисля!

  Отговор
 2. bebo   13.03.2012 at 16:08

  i ot tebe shte mu pisne ne boi se:) prilichash na koke shpaniol

  Отговор
 3. су   15.03.2012 at 6:09

  като се има предвид визията и инфалтилното държание на Вихрето ,сигурно не и е било трудно да го омае.Ирина определено е по красива и по интересна жена

  Отговор
 4. Sara   24.10.2012 at 22:03

  Не е нужно да си пуритан, за да разкъсаш една пачавра. По/важното е че дебили, като иванчо се връзват.Показни сватби, истерии на екран и един боклук те завърта на 360 градуса.Детето ти е в депресия. но ти си щастлив, защото бившата страда.Жалки подобия на хора.Ако е истина, че всеки си плаща за делата. тази пачавра ще гние в ада, няма нужда да си цапа човек ръцете с такъв боклук.

  Отговор
 5. coconut oil our   15.11.2019 at 12:50

  This article is genuinely a fastidious one it helps new web visitors, who are wishing for blogging.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *