Ирен Онтева за участничките в „Мис Силикон“: Тези се държат като проститутки!

Ирен Онтева

Красавицата Ирен Онтева била силно възмутена, че повечето кандидат мис силиконки  се държали като проститутки на конкурса. Призът тази година бе спечелен от несебърската  Барби – Ивелина Прунова.

Тя е властелинът на титлата „Мис лошо момиче” на съревнованието, провело се на курорта Слънчев бряг. Куклата Барби отвея конкуренцията с неподражаемия си стил на поведение. Журито, в което участваха моделката Ирен Онтева и плейбоят Христо Сираков, единодушно избра и украси главата  на несебърската блондинка с короната. Другите девойки не възразиха срещу решението на съдиите. Просто скандалът този

Барби от Несебър

път излезе от журито. Ирен Онтева се изцепи в публичното пространство, че гласувала за Ивелина, защото само Барбито имало финес в поведението си. Другите се държали меко казано лековато. За победата си в конкурса, госпожица Прунова взе 1000 лева ваучери за различни салони и корица на мъжко списание. Наскоро нимфетката се снима и в клип с Тони Стораро на парчето му  „Ако звезда си”. Несебърската секс бомба бе лице на протестите в курортния град преди 2 години.  Сред множеството зяпачи на конкурса светските хроникьори отбелязаха Евгени Минчев и Ники Китаеца.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/k-iHwnPNM7w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *