Ирен Онтева бясна на Христо Сираков, че мъкне сина им по курветини!

Ирен Онтева със сина си Кристиан

  Плодът на нявгашната любов между Ирен Онтева и Христо Сираков, шестгодишният им наследник Кристиан, е напът да ги изправи един срещу друг в съдебната зала. Бившата манекенка се е засилила да ограничи чрез закона вижданията между баща и син заради неспособността на Стоте манекенки да даде на момчето почтено възпитание и морал.

Прескочилата 40 години Онтева побесняла след публикация от началото на месеца. Тогава лъснаха порочните навици, които застаряващият коцкар предава на своя малолетен син.

Христо Сираков

Така например известният със своята полигамност Стоте и плюс манекенки изпълнява бащиния си дълг по партита и светски събития с разголени жени, на които верен придружител му е малкият Кристиян. Момчето сподели с родителя си дори последния конкурс за плеймейтки, на които голата плът преливаше като лава от разпенявил се вулкан.

„Отсега уча сина си как се свалят мацки. От малък трябва да знае основните методи за да има един ден успех с жените“, изпуснал се Христо Сираков.

Появата на баща и син на няколко поредни купона предизвика съмнение, че Онтева е забегнала в настоящия си любовник Давид и е джиросала сина си на баща му. „Ирен наистина не беше в София, а в чужбина по работа и бе оставила Кристиян при баща му. Но въобще не е предполагала, че Христо ще го помъкне да оглежда силиконови какички“, категорични са от близкото обкръжение на Онтева.

За да спаси невръстния си син от лапите на покварения му баща, Ирен потърсила среща с известен столичен адвокат за съвет дали въз основа на публикациите в пресата е възможно да бъде издадена ограничителна заповед.

Манекенката обмисляла и друг вариант, чрез който да предпази детето си да поеме по стъпките на Стоте манекенки. Онтева обсъдила с италианското си гадже Давид Бучолини идеята синът й да заживее при тях на Ботуша. „Със сигурност там ще получи по-добро и европейско възпитание“, мотивирала се красавицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ирен Онтева бясна на Христо Сираков, че мъкне сина им по курветини!"

  1. minecraft games   04.09.2019 at 14:02

    Hi there would you mind stating which blog platform you’re using?
    I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a
    hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m
    looking for something completely unique. P.S My apologies
    for being off-topic but I had to ask!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *