Ирен Кривошиева: Няма по-добра българска актриса от мен!

Ирен Кривошиева

  Ирен Кривошиева намери нова сцена, на която да изразходва негативната си енергия и да се чувства в центъра на вниманието. Актрисата не се примири дълго да стои в сянка и отново изпълзя – този път от театъра.

Завърналата се от САЩ Кривошиева раздуха максимално скандалите около връзката си със Стефан Данаилов в тв ефира по време на участието си във „ВИП Брадър“, но не получи желаната слава. След края на шоуто набързо бе изритана от публичното пространство и нямаше как да досажда на отегчената от панаирите й аудитория. За ужас на враговете й обаче Кривошиева си е намерила ново амплоа и благодарение на него пак се вихри по телевизионните студиа.

Актрисата се е преквалифицирала набързо в режисьор и вече дори готви премиера на дебюта си – моноспектакъла „Идиот“ по Достоевски, който поставя на сцената на театър „Сълза и смях“. Именно по този повод от няколко дни тя обикаля медиите и не спира да се хвали, че е достигнала нов връх.

„Аз съм най-добрата актриса в България, а сега ще покажа и че съм най-добрата режисьорка“, нескромно се изцепи любовницата на Стефан Данаилов по БНТ. За да звучи по-убедително, тя сама си призна, че крещи по колегите си актьори, че даже и псува.

„Може и да ме мислят за истеричка, но истината е, че само режисьорите ще ме разберат.

Когато искаш да си перфектен, влагаш емоции, които неминуемо градират и във викове“, обясни новоизлюпената режисьорка, която вече се чувствала зад кулисите в свои води. Тя избирала с близо едномесечен кастинг актьори за моноспектакъла си и накрая се спряла на младия Кирил Кирилов.

Момчето явно е изтърпяло доста, защото в тв ефир потвърди, без да се замисля макар и уж на шега, признанията й, че непрекъснато крещи и на моменти дори е истерична. „Понеже й се случи на няколко пъти да изпсува, искаше и в спектакъла да включим подобни реплики, но накрая се отказахме“, сподели актьорът, без да уточнява какви нецензурни изрази е използвала безпардонната Ирен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *