Ирен Кривошиева и гаджето й Николай осиновяват ромче

Ирен много иска да се види булка за шести път, но засега няма изгледи за това

  Кинозвездата от 80-те Ирен Кривошиева и настоящият й приятел – операторът на Елена Йончева Николай Николов, са поели грижата за малко ромче, научихме от приближени. Хлапакът се родил преди 10 години на Велики четвъртък и актрисата приела това за знак, че детето е Божи любимец.

Преди време Николай излязъл да разходи кучето на Ирен пред блока, в който двамата живеят. Тогава малкият Заки сам отишъл при оператора и го заговорил. Ромчето поискало да си поиграят, а мъжът първоначално се притеснил дали пък не възнамерява да му открадне псето.

Постепенно двамата се сближили. Ирен също харесала детето и с приятеля й, комуто е кака със 17 години, решили да се грижат за него. Те сторили така, че на Заки нищо да не му липсва, но малчуганът не можел да се избави от старите си навици да проси по кварталните бакалии.

„Оттук му дават сандвич, оттам сладолед… А той е сит, няма нужда от пари и дрехи. Магазинът за „Втора употреба“ е до нас“, разказва Ирен.

За да отучм цигането да проси, тя го наказвала, намалявайки джобните му от 2 на 1 лев.

Ефектът от тази мярка обаче бил нулев – клетото създание продължавало да обикаля търговските обекти и да иска милостиня.

Заки си имал и майка, и баща и чичо. Семейството му обаче нямало възможност да му осигури много внимание, защото имало и друга челяд, при това многобройна. Затова и мургавото момченце се принудило само да търси начин да се оправя с живота.

Заки напоследък толкова се привързал към Ирен и Николай, че не спирал да повтаря, че иска те официално да му станат родители. Най-голямото му желание било да заживее с тях, а както се очертава, то може и да се сбъдне. Актрисата обмисляла дали да не направи постъпки за осиновяване – смятала, че едно такова дело ще е богоугодно.

57-годишната Ирен има 26-годишен мъжки наследник от Стефан Данаилов, но много иска и второ дете. За съжаление напредналата й възраст не позволява да зачене и да роди. Но пък и нищо не й пречи да поеме издръжката и възпитанието на чужда рожба в нужда. Двамата с Николай се грижат за циганчето като за свой роден син, твърдят съкварталците им. Те се умиляват всеки път, щом видят как Заки тича с протегнати ръчички към актрисата, а като се хвърли в обятията й, тя го гали по главицата и му подава банкнота. „Много са привързани, само дето не си викат мамо и сине“, свидетелстват комшиите.

Освен да се сдобие с второ дете, Ирен има и друго голямо желание, твърдят запознати с живота й. След провалени 5 брака актрисата искала да се омъжи пак и тайно се надявала операторът на Елена Йончева да й предложи венчило. Той обаче засега си правел оглушки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *