Ирен Кривошиева използва сина си, за да разбие семейството на Стефан Данаилов

Ирен Кривошиева

  Актрисата Ирен Кривошиева се опита да излезе от дългогодишната забрава със серия от скандали. Тяхната единствена цел била да извлече полза за себе си, твърдят от обкръжението й.

Тя изигра една запомняща се роля с голи сцени на камериерката Тинка в „Хотел Централ“, а петте й брака й дадоха самочувствието да се сравнява с Елизабет Тейлър. Кривошиева се изживява като фатална жена, а върхът на комбинациите й е акцията срещу Стефан Данаилов. Тя публично разказа по всевъзможни медии любовната си история с Ламбо по време на предизборната кампания през 2011 г. в която той бе кандидатура за вицепрезидент от БСП.

Едва ли пресметливата Кривошиева е избрала времето случайно. Твърди се, че тя искала да съсипе не само семейството му, което се опитвала да прави от години, но и политическата му кариера. В акцията бе включен и 25-годишният син на актрисата, Владимир. Той, естествено, подкрепи майка си в медийната й кампания против родния си баща.

В обширни интервюта Кривошиева се изкарва едва ли не мъченица на съдбата, която и до днес, цели 25 години, носи достойно своя кръст. Тя признава греховете си, но в същото време ги определя като романтични момичешки лудории.

Без обаче да помисли какви рани нанася „нейната романтика“ в реалния живот на всички замесени в, историите й. Всичко, което е направила в живота си, Ирен определя като добро. Дори абортът в шестия месец, който бил в името на каузата да дари с наследник Ламбо.

Кривошиева решава да махне нероденото си бебе, защото било заченато от непрестижен човек. Освен това той бил нисък, кривокрак и дебеловрат и тя се страхувала, че бебето й ще наследи тези качества. Години по-късно арогантната актриса възпява любовта на майката към детето, независимо какво е то. Кривошиева хитро пропуска факта, че Стефан Данаилов е признал сина им и му е дал името си. Освен това й е помагал финансово през годините. За сметка на това не пропуска да подчертае, че съпругата на Ламбо – Мария, е задължена да подкрепя Владимир. Трябвало да го направи така, както актьорът се е грижил за сина й от първия брак с Вили Цанков – Росен. За разлика от Владимир, който на 25 години пуши-марихуана, слуша „песента на мравките“ и се изживява като месия, Росен здраво е стъпил на земята и с течение на годините направи много успешна кариера като оператор и продуцент.

Кривошиевите мистерии не се изчерпват само около връзката й с Ламбо. Тя твърди, че имала много успешен бизнес в САЩ.

Със синът си Владимир Данаилов

Въртяла моден бутик зад океана.

Казва, че го продала, а от неизгодната сделка загубила стотици хиляди долари. Независимо от финансовата загуба изпитала огромно облекчение, защото се била разделила с материалното в живота си. 55-годишната Кривошиева смята да поднови кариерата си в България. Искала да играе в театри, но директорите се измъквали с думите: „Намери си режисьор и пиеса и ние ще ти предоставим сцена“. Ирен е убедена, че ще просперира.

Посочва като пример 60-годишната Мерил Стрийп, която и в момента е една от най-търсените актриси. Очевидно Кривошиева живее в някакъв паралелен свят, измислен от нея. В него достойно място е отредено на бившите й съпрузи — петима на брой.

Стефан Данаилов със съпругата си Мария

Първият й брак е с Раймондо Варсано. Той бил ревнив наркоман. Двамата с Ирен взаимно се пребивали от бой, но то било от любов и страст. Бракът им продължил почти три години. След развода тя е още студентка. На снимки се запознава с Борис Панкин. Двамата не били гаджета, но се оженили тайно в Мелник. Според Кривошиева Борис смятал за чест да „бъде съпруг на известна актриса“. Още оттогава Кривошиева очевидно е развивала манията си за величие, защото по това време тя е все още студентка и е далеч от професионалната реализация. След развода Ирен се загаджила с Владко-Шоколадко, организатор във филма на Иванка Гръбчева „В името на народа“.

За него актрисата казва: „Усещах го по-ниско от себе си и го използвах да ми поддържа самочувствието. Затова, макар че ми стана гадже, реших, че не е достойно да се омъжа него, и си намерих друг – Йордан (Марков – б.р.), социолог, баща му беше заместник-посланик или културно аташе в Париж.

Той беше много интелигентен, но и много шантав.

Слагаше си гащите между книгите в библиотеката. Но аз реших, че трябва да се омъжа за него“. В същото време върти тайна любов с Владко-Шоколадко. Между разклатения си брак и връзката с организатора, тя заминава на снимки в Странджа Сакар и там изживява голямата си страст със Стефан Данаилов. Ражда сина си Владимир, омъжва се за Владко-Шоколадко, защото бракът й е трамплин за САЩ. Там се развеждат и тя се омъжва за Тони Драганов. Той е икономист по образование, но изработва мебели по поръчка във Флорида. Развежда се и с него.

„Моралът е в основата на всичките ми бракове. Много хора живеят дълго, без да се женят. Аз съм се омъжвала много пъти, но винаги е имало любов – някъде огромна, другаде по-малка. Омръзна ми да тегля аз каруцата“, казва Кривошиева и най-вероятно вече търси следващия си съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *