Имало ли е секс между Диляна Попова и Калин Врачански?

 

Диляна Попова и Калин Врачански

Слуховете, че манекенката Диляна Попова и колегата й в сериала „Стъклен дом“ Калин Врачански са интимни, май ще се окажат истина. Бившата любовница на наркобоса Таки непрекъснато тръби, че е сама, но около нея не спират да се навъртат ухажори. Самата тя пък не държи да е далеч от мъжко внимание и често го провокира с поведението си.

Така например това лято Диляна на няколко пъти уж случайно се засичала на морето с колегата си Калин Врачански. Първо Попова посетила караваната на актьора в къмпинг „Градина“ след негова любезна покана. Синеоката хубавица пристигнала заедно с компания от приятелки, но сама останала да пренощува в къщата на колела на актьора. След това пък той й върнал жеста, като се отбил за няколко дни в Лозенец, където манекенката била отседнала с момичетата. Така двамата прекарали почти седмица на разменни гостувания, оставяйки впечатлените на всички наоколо, че са нещо повече от близки приятели както твърдят.

Мнозина обаче допускат, че това лято Диляна просто се е обърнала към бившите си мъже, след като бе зарязана от последното си увлечение – Асен Блатечки. Заради него манекенката изпадна в депресия и сложи кръст на всички връзки и флиртове. Единствените мъже, с които реши да общува, пък бяха „безопасните“ й бивши приятели. Така например Попова се отби и при дългогодишното си гадже Дичо в Синеморец. Хубавицата обаче не показала мераци да си го върне обратно, а пък той дори я запознал с настоящата си изгора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...