Илиян Тупалката си купи нов апартамент – сто мадами го осветили!

Илиян ново гадже ЦветиС чисто нов апартамент се похвали Илиян Тупалката.

Фолкаджията доскоро се скиташе немил-недраг по квартири, но изтеглил заем и сега се шири в огромно жилище. А хонорарите му покривали всички вноски и даже оставали за мебели. Жилището е тузарско с изглед към Витоша, с всички екстри и дори просторна кухня и тераса.

Илиян бе изгонен от съпругата си Камелия от семейното гнездо заради серия изневери от негова страна. Младата танцьорка не можа да понесе факта, че стои сама и се грижи за сина им Христо, докато съпругът й върлува из хотелските стаи с поредната мацка. Певецът обясни, че разривът между тях най-вероятно се дължал на разликата във възрастта, тъй като той бил с 10 години по-голям. Според приятелите му обаче се дължал по-скоро на панталона му, който никога не можел да държи закопчан.

Илиян нов домСега със съпругата ми сме приятели, нямаме разногласия, похвали се Тупалката. Поделяме си грижите по детето, половината седмица го гледа тя, половината аз. Той не уточни кога има по половин свободна седмица, може би веднъж на два месеца заради сгъстените си участия, но важното е, че поне го е грижа за детето и го обича.Илиян Камелия

Голямата любов още не съм я срещнал, обаче не преставам да я търся. Мечтая за разбрана жена и поне още две деца. А дотогава ще си поживея, каза безгрижно певецът.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *